Teški trenuci za Kovača! Otvorio front koji bi ga mogao koštati posla

Niko Kovač otvorio je novi front u odnosu s igračima. Ovoga puta traži se – krtica! Hrvatski trener uvjeren je kako informacije iz svlačionice konstantno cure u medije te kako neosporno postoji igrač koji odaje informacije namijenjen isključivo ušima igrača, piše Bild, a prenosi Goal.

Njemački medij piše kako je rat Kovača i svlačionice tako dobio novu dimenziju, nakon što su se igrači žalili na njegovu tiraniju, prenaporne treninge i stroga pravila, a navodno se u međuvremenu izrodila ideja kako bi se ponovno trebao ujediniti klan koji je raznim metodama bojkota i potkopavanja istjerao Carla Ancelottija!

“Klan ne miruje”, piše Bild, nakon još jednog treninga u kojem je Kovač potrošio glasnice derući se na Bayernove zvijezde. Čini se kako je bivši hrvatski izbornik procijenio kako bi najbolji način za ‘gašenje požara’ bio pronalazak špijuna koji otkriva ozbiljnost narušenih odnosa koji dobivaju novu dimenziju svakodnevnim odlaskom u javnost.

Također, Nijemci ističu kako je Kovač u više navrata naglašavao igračima da je odavanje bilo koje informacije iznese u tajnosti svlačionice njastrože zabranjeno dijeliti medijima.

(www.jabuka.tv) 

 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.