Marijan Knezović poslao žestoku poruku Milanu Bandiću: “Poltron bez obraza u politici”

U objavi na svom Facebook profilu Knezović je Bandiću zamjerio posjet spomeniku Blage Zadre u Grudama.

Naime, uoči svetkovine Svih svetih i Dušnog dana, Milan Bandić boravio je u Grudama te je tamo posjetio i spomenik legendarnog Blage Zadre.

Knezović je Bandića nazvao poltronom i čovjekom koji nema obraza u politici. Zasmetalo mu je to što se Bandić za, kako je naveo, potrebe prikupljanja glasova slika pored groba Blage Zadre dok se u Zagrebu druži s Draganom Markovićem Palmom, suradnikom zloglasnog Arkana.

Milan Bandić je definitivno čovjek s najmanje obraza u politici i eklatantan primjer poltrona. Jučer se u Grudama naslikavao kod spomenika i polagao vijenac za jednog od najvećih Hrvata u povijesti – Blagu Zadru, pokušavajući se vješto ogrebat za koji glas.

Iza toga se u Zagrebu šepuri s Draganom Markovićem Palmom, Arkanovim suradnikom koji tvrdi kako je Hrvatska vojska izvršila genocid u Domovinskom ratu. Od Bandića manje obraza imaju samo oni koji mu plješću, no zato uglavnom budu dobro plaćeni i nagrađeni.

U Hrvatskoj Milana Bandića nema mjesta za ideale i obraz, za Blagu Zadru, za Zvonka Bušića… Ali ima za one koji im na profesionalno licemjeran način polažu vijence, prije ili poslije slizivanja s Arkanovcima protiv kojih su se hrvatske veličine borile., napisao je Knezović na Facebook profilu.


(www.jabuka.tv) 


22 komentara

 • Ovaj mali ponekad previše priča ali ovaj put je potpuno u pravu.Bandić ne može bit predsjednik MZ Pogana Vlaka ali, eto ,gradonačelnik je Zagreba nekoliko mandata.U toj istoj državi predsjednik dva puta je bio izdajnik,lopov ,hoštapler i prevarant..Mesić.Čemu se onda čudit?

  24
  3
 • Prd prd mali.
  Bistar si ti.
  Rano si skužio da se u nas od rada teško živi pa si se bacio u politiku.
  Bolje prosipat demagogiju i lakše levatit jadni narod nego radit nešto korisno.
  Jadni smo mi kad nam djeca od 20 godina prosipaju šupljake.

  16
  35
 • Bandić je najveći mafijas na Balkanu ima ljude na svim pozicijama a gledajte jedno misli drugo prica a treće radi covjek suvlasnik feala nikad krocio nogom u njega nije to vise onaj Bandić od prije 10 god nesto mu se desilo s glavom sjecam se da ga je svaki gradjanin Zagreba volio sad ga drže samo političke struje i mafija dokad Ce ne zna se

  15
  2
  • Koji si ti naivac. Bandić je oduvijek isti. Nije se pomijenio ni kapi od rođenja. Ide u onu strau gdje mu je najkorisnije. U SDP, pa HDZ-u pa sa Srbima pa sa Čačićem, ludom Milankom, s đavlom crnim, a cijelo vrijeme se poziva na Gospu. Glas naivnih Hercegovaca može dobiti kad god poželi. Po ovome se ne razlikuje od ostalih hrvatskih političara od Tuđmana, Sanadera, Šeksa, Čovića, Ljubića, Rojsa, Kolinde i mnogih drugih koji jedno pričaju a drugo rade.

   5
   1
 • HDZ utvrda Široki Brijeg dala mu 3 tisuće glasova a svojem.kandidatu Andriji Hebrangu 356glasova s tim da je gospodin Hebrang počasi građanin ove.kasabe koju je HDZ proglasio gradom.
  Bandić je crveni kmer pa sami izračunajte rezultat….
  Interesna skupina plus crveni kmer jeste.jednako ….
  UDBINI SINOVI KROJE VLAST DIREKTNO IZ BEOGRADA PREKO OVAKVIH NAKUPINA BJELANČEVINA U ZAGREBU I HERCEGOVINI…
  smrt agentima

  6
  1
 • Što reći koju poslugu porati? Mene samo jedno zanima i volio bi pitati ovoga mladića tko ti predaje povjest u kući i u školi gdje se ili još školuješ, pređi na nešto društveno i korisno raditi nemoj ti sa 19 i kusur godina pričati tko je Blago Zadro ili Milan Bandić.. Mislim da si po ovom tekstu što si napisao iz obitelji koja ne zna ni što je rat bio niti je je sudjelovao u njemu ili si pak neki koji je napunjen lažima i neistinom pa si se ti našao ispravljati krivu liniju, pokrij se ušima sine dragi nisi ti za svoj narod nitko i ništa čim sereš po njemu.

  5
  16
 • MK je sve dobro rekao, ma koliko se to svidjelo partijašima iz HDZ/SDP miljea. I ovdje ga “peru” partijaši i poklapaju savjetima tipa “šuti mali, šta ti znaš”. Pa mali zna čitati i pisati, na žalost Plenkovića, Kuščevića, Gage, Bandita i ostalih titoljubaca.

  7
  1
  • To što zna čitati i pisati mogao je iskoristiti za nešto korisno. Bog je svakom podjelio talente da ih koriste za nešto korisno i dobro a ne za baljezganje.

   4
   3
 • To je najveći titoist na ovim prostorima pa i šire..Uspio je kupiti i potkupiti tuđim novcemviše manje sve koji nešto znače u političkom i javnom životu RH..nažalost i mnoge je crkvene osobe uspio raznim sumnjivim makinacijama i danajskim darovim svrstati uz svoje podanike što oni več po svom poslanju nikako ne bi smjeli dopustiti..
  I što se onda čudiš što naše tukmuzrepoput gore navedenog Joze B.IMA KAO FINANCIJERE POLITIČKE KARIJERE KOJA TRAJE TAMO OD POČETKA OSADESETIH PROŠLOG STOLJEĆA.
  Boljševik i komunist iz Pogane Vlaj+ke je neuništiv poput čudesnog lica (lika iz stripa Alan Ford)..šteta što ga Zoran Milanović prije nekoliko godina nije uspip smmjestiti u Remetinac barem na desetak godina..
  Pokušao je ali nije mogao protiv moćnog komunističkog pravosuđa koje drma Hrvatskom u maniri najboljih godina onog zlotvora i masovnog ubojice, bravara i hoghštaplera svjetskog kalibara Josipa Broza Tita..
  To je komunistička vrsta koja se ne da iskorijeniti poput ambrozije ili perenospore.Pruža kosovske i udbaške pipke na sve strane..
  Najviše ka onima koji su isti kao i on.
  Takvi su mu i prijatelji i poslovni suradnici.
  Zato se ne mogu načuditi i začuditi kad vidim visoke crkvene dostojnike kako mu se ulizuju i čekaju od njega milostinju kaio da su gladne godine..
  A taj, samo u Zagrebu ima barem par stotina tužbi i afera iza sebe..
  Ne znam što je biskupima i kardinalima kad njega primaju u prve redove pri misnim slavljima..
  Taj bi i Boga pokušao podmititi kad bi mogao..Tipičan , lukav i prevrtljiv Vlaški karakter i genotip.
  Samo , jednog dana i on će polagati račune onome kome će mo svi polagati račune.
  Ne će mu tada pomoći boljševička i komunistička iskaznica i poznanstva s sličnim mentalnim sklopom.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.