Tepšić, Mukača i Rambo Amadeus gosti petog Fuckup Nightsa u Mostaru

Pričati o neuspjehu i naučenim lekcijama uvijek je izazov, čak i za one iskusne govornike. Kada pred taj izazov stavite umjetnike, kreativce, inovatore i poduzetnike, bez sumnje možete očekivati iznimno zanimljive i nesvakidašnje razgovore.

Upravo će to INTERA Tehnološki Park učiniti u četvrtak, 5. prosinca 2019. godine kada će se u Code Hubu Mostar s početkom u 18 sati održati peto izdanje jedinstvenog događaja Fuckup Nights Mostar.

Ovo izdanje, organizirano više od godinu dana nakon prvog, bit će posebno zanimljivo zahvaljujući fenomenalnim gostima koji će taj dan doći u Mostar samo s jednim ciljem – na opušten i zabavan način svim prisutnima ispričati svoje priče o neuspjehu.

Ovo zanimljivo druženje započet će Dijana Tepšić, jedina dama večeri, čiji je životopis uistinu teško suziti na samo nekoliko rečenica. Diplomirana komunikologinja, magistrica gender znanosti, osnivačica i kreativna direktorica kreativne agencije Play Team, direktorica programa Regionalnog komunikacijskog događaja “Play Media Day”, široj javnosti poznata i kao autorica TV show-a “RECreativno sa Dijanom Tepšić“, direktorica Klastera kreativnih i kulturnih industrija, nekadašnja DJ-ica i kantautorica, svoju je karijeru započela kao volonter u 16. godini i od tada voli izazove, a kreativnost i inspiraciju pronalazi u svemu što je okružuje.

Almir Mukača, osnivač i direktor poduzeća Fress, naslijedit će Dijanu na pozornici. Njegov poslovni model se temelji na distribuciji organskih proizvoda, ali je i veliki zaljubljenik u kuhanje. Stavljajući na prvo mjesto kvalitetu namirnica, Almir voli eksperimentirati sa začinima ističući da svi trebaju jesti ono što vole.

Trećeg govornika gotovo da nije potrebno dodatno predstavljati – večer će završiti neuobičajenim razgovorom s Antonijem Pušićem, svima poznatim kao Rambo Amadeus. Crnogorski umjetnik regiju i svijet glazbom inspirira više od 40 godina, a prije nekoliko mjeseci porinuo je svoj solarni jedranjak, inače brod star 100 godina koji je obnovio te kroz uspješnu crowdfunding kampanju stvorio inspirativnu priču za sve generacije.

Svoje poduzetničko iskustvo nerijetko dijeli i s mladim ljudima, a medijskim nastupima uvijek privlači pažnju. Večer u Code Hub-u Mostar sada već tradicionalno će voditi Boris Čerkuč, urednik, voditelj i kolumnist koji će se svojim pitanjima pobrinuti da govornici bez zadrške prisutnima otkriju svoje neuspjehe. Za nesumnjivo odlično izdanje događaja Fuckup Nights Mostar svi zainteresirani se mogu prijaviti, ali moraju požuriti – zbog ograničenih kapaciteta, prijave će biti zatvorene nakon popunjavanja mjesta.

SVOJE PRIJAVE ŠALJITE OVDJE

Ovo izdanje se organizira uz financijsku podršku Europske unije kroz projekt CODE sufinanciran EFRR i IPA II fondovima, Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država kroz projekt FREECO te Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.