Tepih servis Čerkez zaokružio kompletan ciklus pranja tepiha

Autopraonica i tepih servis Čerkez prva i jedina u Širokom Brijegu u ponudi ima cjelokupno strojno pranje te automatsko sušenje tepiha u specijaliziranoj komori.

Nakon što preuzmemo Vaše tepihe, oni prođu kroz četiri ciklusa čišćenja.

[NOVO U PONUDI] BRZO SUŠENJE TEPIHA U KOMORI BEZ OBZIRA NA KIŠOVITE I HLADNE DANE.

[NOVO U PONUDI]BRZO SUŠENJE TEPIHA U KOMORI BEZ OBZIRA NA KIŠOVITE I HLADNE DANE. Kompletan proces pranja tepiha: ✔️ trešenje✔️ četkanje✔️ Ispiranje wapom✔️ centrifuga🆕 SUŠENJE U KOMORI

Posted by Autopraonica i tepih servis Čerkez on Friday, 16 March 2018

 

1. ciklus: Trešenje tepiha

Nečistoće koje svakodnevno unesemo na tepihe obućom, u kombinaciji s vlagom, lijepe se za vlakna tepiha, a gaženjem se raznosi i nečistoće ulaze u samu srž tepiha. Taloženjem nečistoća utječe na brzo propadanje tepiha, a ručnim trešenjem i udaranjem je sve to nemoguće ukloniti. Tepih servis Čerkez ima rješenje i za to – strojni tresač koji ima frekvenciju udaranja od 5.000 do 80.000 udaraca u minuti koji na taj način uklanja i najsitnije čestice nečistoće, a po jednom tepihu može izaći i tegla prljavštine.

Dio prljavštine u filteru i vreći nakon trešenja tepiha

Tradicionalnim udaranjem i trešnjom tepiha izbaciti tek dio prljavštine, a proces može trajati i satima, no bez velikog rezultata. Mi tresačem izbacimo kompletnu prljavštinu za svega par minuta što nam omogućava temeljito pranje tepiha i značajno produžava njegov vijek i postojanost vlakana.

Prljavština u tresaču

2. ciklus: Strojno četkanje i pranje tepiha

Nakon što je tepih strojno istrešen, slijedi strojno pranje četkom koja rotirajućom glavom dopre do same osnove tepiha i nemoguće je da preskoči ijednu resu na tepihu. Nakon što je tepih tretiran strojnom četkom s ekološki prihvatljivim sredstvima, slijedi detaljno ispiranje visokotlačnim čistačem koji svu prljavštinu koja je izašla na vrh u potpunosti ispere.

3. ciklus: Centrifugiranje tepiha

Treći ciklus izuzetno je važan i bitan jer tepih ulazi u strojnu centrifugu koja ga ispire u nekoliko faza od 200 obrtaja u minuti do 1.200 obrtaja u minuti. Vaš tepih iz centrifuge izađe skoro suh i bez rizika da će doći do razlijevanja ili miješanja boja. Tepih je najmanje 50 posto bolje opran nego na bilo koji drugi način jer je ispiranje takvo da svaki tepih možete isprati do bistre vode koja prolazi kroz sve slojeve tepiha i na kraju izađe vani, a Vaš tepih ostaje čist i svjež.

4. ciklus (NOVO): Sušenje u specijaliziranoj komori

Nakon tretmana u centrifugi, tepih se dodatno suši prirodnim putem te u specijaliziranoj komori koja je opremljena sustavom za sušenje toplim zrakom i eliminiranjem vlage. Stoga, bez obzira na sve vremenske uvjete, Vaš tepih će se sušiti u komori u kontroliranim uvjetima te će biti suh za svega par sati.

Nakon što je kompletan proces pranja i sušenja kroz četiri ciklusa završen, uz pomoć profesionalnih parfemskih proizvoda Vašem tepihu ćemo dati poseban svjež miris. Na koncu, tepih urolamo i spremimo u naš skladišni prozračni prostor te je tako tepih spreman za transport ili preuzimanje.

Kvaliteta na prvom mjestu

O kvaliteti našeg rada i usluge svjedoče brojni zadovoljni klijenti iz Širokog Brijega, ali i iz ostalih gradova Hercegovine koji nam povjeravaju svoje tepihe. Tijekom ove godine Autopraonica i tepih servis Čerkez pranje tepiha će dignuti na do sada neviđenu razinu u ovim krajevima, a o svemu ćete biti na vrijeme obaviješteni.

Nalazimo se na Trnskoj cesti 118 kod Bilo Tradea

Sve narudžbe primamo na broj mobitela: 063 55 22 81 ili putem Facebook stranice Autopraonica i tepih servis Čerkez. Također, možete osobno doći i donijeti Vaše tepihe u naš servis koji se nalazi na Trnskoj cesti 118 (kod Bilo Tradea). Ukoliko niste u mogućnosti osobno donijeti tepihe, vršimo i besplatnu dostavu po dogovoru te Vaše tepihe pokupimo na kućnoj adresi i nakon pranja ih vratimo.

Tepisi mogu biti gotovi u roku od 24 sata ovisno o popunjenosti kapaciteta.

*sponzoriran članak