Teniski klub Široki Brijeg pobjednik Kupa gradova

U Banja Luci na međunarodnom teniskom kup natjecanju gradova Teniski klub Široki Brijeg osvojio je prvo mjesto.

U Banja Luci je proteklog vikenda igran drugi međunarodni teniski Kup gradova na kojem su sudjelovali ekipe grada domaćina Banja Luke te Tuzle, Bihaća, Zenice, Beograda i Širokog Brijega, objavio je Športski savez Grada Širokoga Brijega.

Prvo mjesto pripalo je teniskoj ekipi grada Širokom Brijegu kojeg je predstavljao Teniski klub Široki Brijeg za koga su nastupili Tomislav Čolak, Ivan Čolak Cika, Ivan Čolak Čoke i Ivica Mandić.

Kup gradova igrao se po formatu Davis cupa gdje su se igrala dva meča parova i jedan singl meč.

Do prvoga mjesta Širokobriježani su došli nakon što su u finalu pobijedili 2:1 sastav Tuzle 1. U polufinalu bili su bolji 3:0 od Tuzla 2 sastava, dok su u četvrtfinalu nadigrali i 2:1 ekipu Beograda. Početak nastupa na turniru kojega je organizirao izbornik Davis cup reprezentacije Bosne i Hercegovine Zoran Zrnić s maksimalnih 3:0 Širokobriježani su bili bolji od Bihaća.

Predsjednik Teniskog kluba Široki Brijeg Ivan Čolak Cika zahvaljuje se domaćinu na izvrsnoj organizaciji i gostoprimstvu te se nada da će slijedeći turnir biti još kvalitetniji i da će okupiti još više ekipa, objavio je Športski savez Grada Širokoga Brijega.

Saudijci spremaju revoluciju i u tenisu

(www.jabuka.tv | Foto: Športski savez Široki Brijeg)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.