Telemach i Edin Džeko potvrdili suradnju: Promoviraju projekte za dobrobit djece

Tvrtka Telemach i najbolji bh. nogometaš Edin Džeko od danas su potvrdili suradnju kako na promotivnim kampanjama tako i u društveno-odgovornim projektima.

Tijekom narednih dvanaest mjeseci Edin Džeko i Telemach će pored vrhunskih telekomunikacijskih usluga promovirati i projekte koji će u fokusu imati dobrobit djece. Na početku ove suradnje kapetan naše nogometne reprezentacije pojavit će se u glavnoj ulozi promotivnog spota u Telemach kampanji za najbrži internet u Bosni i Hercegovini.

Suradnja sa Edinom Džekom je strateško opredjeljenje kompanije Telemach da kao domaća kompanija, svoje promotivne ali i društveno-odgovorne aktivnosti poveže s miljenikom bh. javnosti,čovjekom koji svojim sportskim potezima, ali i onim van terena dokazuje ne samo da je vrhunski sortaš nego i uzor novim generacijama, izjavio je Admir Drinić, generalni direktor Telemacha u BiH.

Inače, ova kompanija će sve društveno-odgovorne projekte u budućnosti realizirati kroz nedavno osnovanu Fondaciju Telemach.

Zadovoljstvo mi je što surađujem s tvrtkom koja pored toga što pruža vrhunske usluge svojim korisnicima ujedno i brine i o onima kojima je u Bosni i Hercegovini pomoć najpotrebnija, a to su prije svih djeca o kojima nikad ne možemo brinuti dovoljno, izjavio je Edin Džeko povodom ove suradnje i dodao da ga raduje da je u Telemachu našao pravog partnera za realizaciju svojih društveno-odgovornih aktivnosti od kojih će prvi takav zajednički projekat biti u vezi sa Roditeljskom kućom u Sarajevu u lipnju ove godine, javlja Fena.

Životna priča Edina Džeke: U ratnom Sarajevu naučio je preživljavati, a milijuni i slava nisu ga promijenili

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.