Tatjana Skoko: Nova v.d. direktorica Microsoft Hrvatska

Microsoft Hrvatska objavio je premjenu na čelu kompanije, koje preuzima Tatjana Skoko, kao v.d. direktorice kompanije Microsoft Hrvatska. Na toj poziciji naslijedit će Lejlu Zukić – Krivdić koja preuzima dužnost Channel Development Managera u Microsoftovom odjelu CEE OCP & SMC, gdje će biti zadužena za 33 zemlje srednje i istočne Europe, piše Bug.hr.

Tatjana Skoko dolazi s pozicije direktorice Odjela za korporativne korisnike u Hrvatskom Telekomu, gdje je ostvarila kontinuirani rast poslovnih rezultata, sudjelovala u pozicioniranju Hrvatskog telekoma kao preferiranog pružatelja usluga poslovnim korisnicima u Hrvatskoj, ali i širenju poslovanja u središnjoj i istočnoj Europi (CEE).

„Pozicija v.d. direktorice Microsofta u Hrvatskoj nosi sa sa sobom veliku odgovornost. Microsoft kao kompanija ima velik potencijal, a poseban naglasak u radu bit će daljnja podrška hrvatskim IT tvrtkama u cilju promocije i implementacije najmodernijih partnerskih poslovnih rješenja temeljenih na vrhunskoj platformi i uslugama kompanije Microsoft“, izjavila je Tatjana Skoko, v.d. direktorica Microsofta Hrvatska.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: