Tatjana Skoko imenovana direktoricom Microsofta za Hrvatsku i BiH

Kompanija Microsoft je Tatjanu Skoko, v.d. direktoricu Microsofta Hrvatska imenovala direktoricom Microsofta za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Tatjana Skoko imenovana je u rujnu 2017. v.d. direktoricom Microsofta u Hrvatskoj, a dužnost je preuzela od Lejle Zukić – Krivdić koja preuzela poziciju Channel Development Managera u Microsoftovoj regiji središnje i istočne Europe, gdje je zadužena za 33 zemlje.

Odluka o ovom imenovanju Tatjane Skoko stupa na snagu 1. siječnja 2018. godine.

Prije preuzimanja dužnosti v.d. direktorice, a od 1. siječnja ove godine i direktorice Microsofta za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, Tatjana Skoko je bila na poziciji Enterprise and Partners Group Lead za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Nakon toga je bila poziciji Account Executive i bila je zadužena za Adriatic regiju koja uključuje Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju, piše Tportal.hr.

U Microsoft je došla s pozicije direktorice Odjela za korporativne korisnike u Hrvatskom Telekom-u, gdje je ostvarila kontinuirani rast poslovnih rezultata, sudjelovala u pozicioniranju Hrvatskog telekoma kao preferiranog pružatelja usluga poslovnim korisnicima u Hrvatskoj, ali i širenju poslovanja u središnjoj i istočnoj Europi (CEE).

Microsoft je također imenovao Hristu Manova na poziciju direktora regije Adriatic, a koji će istovremeno zadržati poziciju regionalnog direktora regije Baltic (Estonija, Litva i Letonija). Hristo Manov se pridružio Microsoftu u kolovozu 2016. godine na poziciji Business Strategy Lead for CEE, a od travnja 2017. je direktor regije Baltik.

Prije dolaska u Microsoft Hristo Manov je radio u menadžmentu kompanije Avon – od dužnosti generalnog direktora Jugoistočne Europe do zamjenika predsjednika regije Centralna Europa. Prije dolaska u Avon, Hristo Manov je bio generalni direktor kompanije Xerox zadužen za tržište Skandinavije.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.