Talentirana turska dizajnerica na 40. Nivea BH Fashion Weeku Sarajevo | Jabuka.tv

Talentirana turska dizajnerica na 40. Nivea BH Fashion Weeku Sarajevo

Svoj dolazak na 40. Nivea BH Fashion Week Sarajevo najavili su predstavnici Fashion TV i Fashion One TV kao, i specijalna gošća Fashion One TV mlada turska dizajnerica Aybuke Kemiyeva.

Aybuke Kemiyeva, dizajnerica iz Turske, prvi put dolazi u Sarajevo upravo na 40. Nivea BH Fashion Week, gdje će predstaviti svoju kolekciju od 20 modela. Kako pišu turski mediji, ova talentirana dizajnerica odbrojava dane do svoga dolaska u našu zemlju. Veliki interes turskih medija da poprate ovaj događaj odlična je promocija BiH u Turskoj.

Školovala se u Izmiru, a sada živi u Istanbulu, gdje niže uspjehe u svojoj profesiji. Često govori o svojim kreacijama i u njima je pokazala drugačiji pogled na različite dizajne i na crnu boju. Aybuke Kemiyeva izjavila je da je pripremila specijalnu kolekciju, koju će premijerno imati priliku vidjeti posjetitelji 40. Nivea BH Fashion Weeka Sarajevo.

Revija turske dizajnerice održat će se 24. travnja 2018. godine, s početkom u 20 sati. Inače, 40.

Nivea bh Fashion Week Sarajevo trajat će od 22. do 24. travnja 2018. godine u predivnom Kongresnom centru hotela Hills 5*, koji se nalazi na atraktivnoj lokaciji na Ilidži, u organizaciji najbolje model management agencije u Istočnoj Europi, Abc Models Management International. Kao i uvijek, tražit će se pozivnica više, stoga rezervirajte istu na vrijeme i budite u centru modnih zbivanja u Sarajevu.

I to nije sve! Dugo očekivani  Online casting za modele je konačno tu! Možda baš tebe izaberu za novoga bh Fashion Week modela!

Zainteresirane djevojke i muškarci mogu poslati svoju fotografiju u inbox na Facebook stranici Modna agencija Abc Models ili Instagram Abc Models Mgmt International, uz svoje podatke: ime i prezime, datum rođenja, mjesto rođenja, visina, težina i broj mobitela.

Spektakularne revije za početak 40. Nivea BH Fashion Weeka

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: