Tajno značenje brojeva u vašem životu

Čini li vam se ponekad da vas određeni brojevi u vašem životu ‘prate’? Nama se to čini kao čista slučajnost, ali prema numerologiji ti brojevi su zapravo nit vodilja i trebali bismo znati njihovo značenje jer nas to može usmjeriti u životu.

Prema numerologiji, brojevi koji se ponavljaju u vašem životu imaju svoje značenje i ono vas zapravo pokušavaju usmjeriti na pravi put. Mogu biti jednoznamenkasti ili višeznamenkasti.

U nastavku provjerite što znače pojedini brojevi, a čak i ako ne vjerujete u numerologiju jednostavno se zabavite analiziranjem.

Broj 1. Vrijeme je za novi početak. Morate prošlost ostaviti iza sebe. Budite hrabri, snažni i riskirajte jer će se rizik sigurno isplatiti. Odvojite se od svog (pack) i napokon prihvatite svoju individualnost.

Broj 2. Morate naučiti surađivati s drugima i budite diplomatski nastrojeni. Naučite slijediti svoju intuiciju.

Broj 3. Izrazite se na kreativan način i nađite novi hobi. Suzdržavajte se od ogovaranja, kritiziranja i žaljenja.

Broj 4. Prizemljite se i stvorite stabilnost u svom životu. Budite vrijedni i štedite novac. Započnite stvarati temelj za svoju budućnost i fokusirajte se na zdravlje.

Broj 5. Očekuju vas pozitivne promjene. Budite fleksibilni i nemojte se odupirati promjenama jer su one dobre za vas. Oslobodite se ograničenja i prepustite se upoznavanju novih ljudi.

Broj 6. Ljubav je na putu. Pripremite se za stvaranje obitelji ako je još uvijek nemate. Ako ste u vezi ili braku, posvetite se svojem partneru i provodite s njim više vremena.

Broj 7. Čitajte, učite, istražujte. Vratite se obrazovanju jer je to ono što vam je potrebno kako biste napokon napredovali.

Broj 8. Posvetite se karijeri i razmislite o pokretanju vlastitog posla. Napokon biste mogli dobiti priznanje koje toliko čekate i financijski uspjeh. Suočite se sa svojom financijskom situacijom, ako ste u dugovima, ne odgađajte njihovo otplaćivanje.

Broj 9. Iz svog života izbacite sve što vas koči, ljude i stvari. Nakon toga riješite sve konflikte s obitelji ili prijateljima kako biste popravili odnose do kojima vam je stvarno stalo.

Broj 0. Ovaj broj predstavlja potencijal i izbor. Govori vam da slušate svoju intuiciju jer ćete tako naći odgovore na sva pitanja koja vas muče. Kada se nula nađe u kombinaciji s drugim brojem, ona povećava potencijal tog broja i upućuje na uspjeh.

(zadovoljna.hr)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.