SYS Company predstavlja se s interaktivnim panelom na Network 9 konferenciji

SYS Company nastupa sa jedinstvenom interaktivnim panelom na NetWork 9 konferenciji u Neumu.

Već devetu godinu za redom SYS Company d.o.o. je ponosni sponzor NetWork 9 konferencije koja će se održati u razdoblju od 27. do 29. ožujka 2019. godine u Hotelu Grand Neum pod sloganom “Connecting the Dots”.

Kompanija je ove godine Gold sponzor konferencije pružajući značajnu podršku ovom događaju.

Drugog dana konferencije grupa inžinjera iz SYS Company održat će interaktivnu sesiju pod nazivom: “Savršen recept za jednostavan IT”.

Od malih poduzeća, predstavništva srednjih i velikih kompanija, proizvodnih pogona, prodajnih lanaca, obrazovnih, financijskih, javnih institucija i drugih, od onih koji imaju “čovjeka za sve” do onih koji imaju velike IT timove, svi se pitaju:

  • kako riješiti nove izazove koristeći postojeću IT infrastrukturu, tim i investicije u razvoj i unaprjeđenje?
  • kako ostati aktualan i konkurentan?

SYS company odgovara na pitanja kako optimizirati takve investicije tako da krajnji ishod bude jednostavan, svrsishodan, te da unaprijedi poslovne procese i ostane financijski isplativ.

Po prvi put na konferencijama ovog tipa, inženjerski tim sastavljen od stručnjaka iz više IT oblasti će sudinicima kroz interaktivnu diskusiju predstaviti SYS Company “modus operandi”.

Predavači iz ove kompanije će govoriti o tome kako je moguće analizirati potrebe klijenata, na koji način komuniciraju portfolio proizvoda i profesionalnih usluga i na koji način koncipiraju on-premise, hibridna i cloud rješenja kojima rješavaju izazove s kojima se klijenti susreću. Drugim riječima, podijelit će savršen recept za jednostavan IT pristup koji uključuje sve potrebne sastojke.

Istaknuti predavači, i vrsni inženjeri koji će prenijeti svoje znanje kroz interkativnu sesiju iz SYS company će biti: Omar Kudović, Muamer Srnja, Faruk Zuko i Edin Mekić.

NetWork 9 konferencija ove godine u preko 80 predavanja donosi posljednje vijesti, teme i trendove vezane za umjetnu inteligenciju, Internet of Things, digitalnu transformaciju, moderno radno okruženje, poslovne aplikacije, cloud infrastrukuru, open source softver, sigurnost, naprednu analitiku i poslovnu inteligenciju, DevOps i multi-platformski razvoj.

Novosti o NetWork 9 su dostupne i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

#NetworkBiH i #ConnectingTheDots

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.