Swart: Luis Suarez će se vratiti u Ajax

Ima igrača koji se vole prije završetka karijere vratiti u Ajax. Sjetite se samo Franka Rijkaarda ili Jarija Litmanena, rekao je Sjaak Swart, legendarni krilni igrač Kopljanika koji je u tom klubu igrao od 1956. do 1973. godine.

Kao jednog od takvih igrača Swart vidi i Luisa Suareza.

Mislim da se žarko želi vratiti u Ajax. Već sad? Možda, ne znam kad, ali zaista se želi vratiti, rekao je u razgovoru za NH Sportcafe.

Napadač Barcelone nikad nije skrivao privrženost Ajaxu, u kojem je proveo četiri godine. Iz Urugvaja je 2006. stigao u nizozemski Groningen, ali nakon samo jedne sezone kao 20-godišnjaka kupio ga je Ajax. Suarez je 2011. prešao u Liverpool, a tri godine kasnije u Barcelonu, gdje je i danas.

Jedna od najboljih odluka koje sam donio u karijeri bilo je potpisivanje za klub koji mi je dao sve, napisao je na Twitteru Suarez prošlog tjedna nakon što je Ajax objavio njegovu fotografiju na 12. godišnjicu početka suradnje.

Swart misli da bi se Urugvajčev povratak u Amsterdam mogao ubrzati ako se Neymar vrati u Barcelonu te tvrdi da bi bio idealna zamjena za mladog Kaspera Dolberga, kojeg se povezuje s Hoffenheimom i Nicom.

Neymara vidi i kao razlog za ostanak Donnyja van de Beeka u Ajaxu:

Real ga je želio, ali se ohladio. Trenutačno su u Madridu fokusirani na druge igrače, poput Neymara. Žele ga dovesti, ali mislim da je kasno za ovaj prijelazni rok, zasad će Donny ostati u Ajaxu.

Swart je 81-godišnjak pa ne čudi što se teško privikava na sulud ritam glasina na internetu, posebno na društvenim mrežama.

Svaki dan je drukčiji. Jednog dana čuješ da će se nešto dogoditi, a onda sljedeća tri dana ne čuješ ništa.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.