Svjetski tjedan dojenja u Mostaru

Svjetski tjedan dojenja obilježava se od 1. do 7.08.2017. i ove je godine tematski usmjeren na važnost suradnje, zajedništva i partnerskih odnosa u promicanju dojenja i pružanju podrške mladim majkama.

BUDI TU zajednica aktivnih roditelja   i Bio Save – Matične stanice organiziraju  druženje budućih roditelja s ciljem obilježavanja Svjetskog tjedna dojenja u četvrtak, 3.08.2017. s početkom u 19.30 sati u TheCaffe baru u ulici Zagrebačka 18. u Mostaru.

 

Uvodna izlaganja održat će:

Dr. Tanja Krešić, ginekologinja – „Prednosti dojenja za majku – Prevencija malignih i drugih bolesti“
Rusmira Arapović, savjetnica za dojenje – „Dojenje – Suradnja, zajedništvo i partnerski odnosi“
Mama – „Moje iskustvo s dojenjem“

Izjave za medije predviđene su u četvrtak, 3.08.2017. s početkom u 19 sati u prostorijama TheCaffe bara u Zagrebačkoj ulici. Medijima će se obratiti uvodničarke dr. Tanja Krešić, Rusmira Arapović i organizatori.

Ulaz na događaj je besplatan, a sve goste darovat ćemo poklonima naših sponzora:

Alpha plus ljekarne Mostar, Bio Save – Matične stanice,Dotea MostarKraš trgovina, Violeta d.o.o. i Weleda – Prirodna kozmetika.

BUDI TU zajednica aktivnih roditelja za cilj ima promovirati pedagoški pristup roditeljstvu i pružiti podršku roditeljima.

Poruke koje želimo poslati roditeljima kroz naš rad su:

MANJE BRIGE, VIŠE RADOSTI – Svi se nalazimo u sličnim izazovima s mališanima, problem je važno osvijestiti i o njemu razgovarati. MALI KORACI U PRAVOM SMJERU – Pomaže nam da sagledamo mogućnosti i iskustva pedagoga praktičara.

Neki od savjeta pomoći će i nama – roditeljima, priopćeno je iz organizacije.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.