Svjedočanstvo: Nakon samoubojstva supruga i sina, obitelj pronašla spas u Međugorju

U četvrtak se nastavlja program 28. Mladifesta u Međugorju.

U srijedu je svjedočila Angela Hayes koja nikad nije gubila nadu.

Nakon samoubojstva muža našla se u teškoj situaciji sama s četvero djece od koje najmlađe imalo 4 i pol godine.

Ističe kako je to bila teška borba puna boli i tuge, osjećala se bespomoćno jer nije znala kako emocionalno ali i financijski izdržati bez supruga.

Uz veliku podršku obitelji i prijatelja taj teški period je nekako prebrodila. Međutim, njenoj teškoj životnoj priči tu nije kraj, piše Radio Mir Međugorje.

Njen najstariji sin Steven, koji je tada imao 16 godina, nije se mogao nikako pomiriti s gubitkom oca te se okrenuo drogi i alkoholu, noćima bi se vozila i tražila ga pokraj rijeke i samo se molila da ga pronađe živog.

Nakon nekog perioda on se izliječio u centru za liječene ovisnike. I upravo kada je mislila da je njena obitelj prošla najgore i da im je dobro u životu dogodilo se ono najgore što se jednoj majci može dogoditi.

Njen drugi sin Thomas, koji je imao tada 19 godina, počinio je samoubojstvo. Nije mogao podnijeti bol gubitka oca. Točno 9 godina i jedan dan nakon smrti svoga oca, u ožujku 2011. godine, Thomas je završio ovozemaljski život.

Na nesreću, Thomas nije pokazivao nikakve znakove svoje utučenosti, nikakve znakove tereta kojeg je nosio i koji ga je vukao prema dolje.

Bol je bila nepodnošljiva, srce ove majke je bilo raskomodano i pitala se što je pogrešno učinila, odgovor je pronašla u njegovom oproštajno pismu, ali spas i ozdravljenje obitelji pronašla je u Međugorju.

Nakon njegove smrti, sinovi Steven i Robert su dobili poziv da odu na festival mladih u Međugorju.

‘Ovo je bio početak ozdravljenja i novog života za nas. 2012. Steven mi je rekao – ‘Mama, moraš otići u Međugorje. Svidjet će ti se.’ Sljedećeg ljeta pridružila sam se mladima i došla u Međugorje’, priča Angela.

‘Bože moj, nisam nikada osjetila takav mir kao ovdje. Istinski mir u mom srcu. Znala sam da je Gospa sa mnom i da mi pomaže nositi moj teret i ponovno sam osjetila potvrdu da nisam sama.

Međugorje je uistinu čudo za moju obitelj. Naši životi su promijenjeni. Ovdje smo iskusili ozdravljenje i mir.

Zahvaljujući Gospi Međugorskoj, sva moja djeca su danas sretna i puna života. Postala sam i baka dvoje prelijepe djece.’, kazala je Angela.

Poslušajte svjedočanstvo:

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.