Svjedočanstvo Blanke Vlašić na Mladifestu: “Ostala sam bez svega i nisam imala volje za životom” – Jabuka.tv

Svjedočanstvo Blanke Vlašić na Mladifestu: “Ostala sam bez svega i nisam imala volje za životom”

Vrhunska svjetska atletičarka Blanka Vlašić  je podijelila svoju životnu priču s mnoštvom mladih prisutnih na 29. Mladifestu, koji se održava u Međugorju. Otkrila je kako joj je vjera u potpunosti promijenila karijeru i život, javlja Kraljica-mira.info.

Sigurna sam da mi je Gospodin progovorio oduzevši mi ono najdraže, ono za što sam živjela, kako bi mi pokazao da postoji nešto bolje i slađe od pobjeda i od onoga što ja smatram najvećim ostvarenjem. U jednome sam trenutku, iz svoje tadašnje svjetovne perspektive, ostala bez svega: nisam mogla trenirati, hodati i nisam imala volje za takvim životom, povukla sam se u sebe, proživljavala sam golemu tjeskobu. I u tom životu, gdje nije bilo mjesta ni za koga, Gospodin je pronašao mjesto za sebe, rekla je Blanka.

(www.jabuka.tv)


14 komentara

  • Koju mentalnu bolest moraš imati da napišeš ovakvu glupost punu mržnje? Moraš biti iznimno bolestan da to uspiješ napraviti u dvije riječi.
   Čime je ova iznimna žena to zaaslužila? Jesu li te sa oltara pozivali sa mrziš sve oko sebe. Jesu li te roditelji tome učili, jesi li te zlostavljali? Ne znam kako drugačije objasniti tvoju bolesnu mržnju.

  • Za komentatora iznad anonimno i za dida!
   Mržnja,laž i psovka su tri najveća zla koja razaraju čovjeka.U vašim kratkim komentarima su sadržana ta tri zla.Blanka Vlašić nije nikakva šperska funfulja,nije pukla ko šibica,već je jedna od najvećih hrvatskih atletičarki svih vremena,dok je najbolja skakačica uvis svih vremena.U njenom životu koji je bio ovjenčan slavom,uspjesima,događanjima u kojima je najmanje bilo mjesta za Boga,Blanka je opterećena brojnim ozljedama bila prinuđena mijenjati svoj tzv”slavni”život za neki drugi život.I gle čuda dogodio joj se Bog,obraćenje i ona tek tada počinje shvaćati smisao svog života koji je do tada unatoč silnim uspjesima bio besmislen.Odlazi na svete mise,progovara o svom iskustvu s Bogom,a to se normalno neće svidjeti onima koji ne žele prihvatiti činjenicu Boga,koji je živ i koji postoji,te je napadaju na svakom koraku ali sve im uzalud.Blanka kreće u još veličantvenije pobjede nego kad je preskakala visine od 2,00 m.Ove pobjede što ih sada postiže idu u svemirske visine sve do Boga.A vi mrzitelji,lažovi i psovači koji ne možete prihvatiti činjenicu Boga,morate znati kako vaše frustracije kojima robujete konačno napadnu izvir tih frustracija.

 • LUCA kako je tvoja Mandolina ? Radi li i dali pravilno i redovito svira ? Čini se da jako dugo nije u pravilnoj upotrebi ..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.