Modne greške koje gotovo nikad ne izgledaju dobro – Jabuka.tv

Modne greške koje gotovo nikad ne izgledaju dobro

Razgovarati o loše ili dobro odjevenim osobama izrazito je subjektivno, ono što je nekome odlično, drugima će biti bezveze i obrnuto. A najbolji savjet koji nekome možete dati kada je u pitanju dobro odijevanje je da sve što nose – nose sa samopouzdanjem. Možete kopirati bilo koji outfit s revije ili bilo koje poznate street style zvijezde, ali ako se ne osjećate ugodno u njemu, neće ni dobro izgledati.

Međutim, ipak postoje modne greške koje se ne opraštaju tako lako i koje rijetko kad, ako ikad, dobro izgledaju.

Sjajne najlonke

Bez obzira u kojoj ih boji posjedujte, jedino što sjajne najlonke mogu napraviti jest uništiti bilo koji outfit, riješite ih se!

Premala odjeća

Možda ste presretni što još možete ući u najdraže traperice iz srednje škole, ali ako u odrazu ogledala ugledate “muffin top”, vrijeme je da ih pošaljete u mirovinu. Također, izbjegavajte kupovanje odjevnih komada pod izlikom da ćete ih nositi kad smršavite i radije kupite odjeću odgovarajućeg konfekcijskog broja.

Postali ste kreativni s tajicama?

Ne morate nositi tajice samo u teretanu ili kad vježbate, one u tamnijim nijansama mogu dobro izgledati na oversized džempere, na primjer. Ali ako ste postali previše kreativni… vrijeme je da ih bacite u smeće. Tajice s printom, pogotovo životinjskim, rijetko kada izgledaju dobro, a ako ih uparite na minice od trapera, kratke hlače od trapera, ljetne haljinice i slično – budite sigurni da se ljudi ne dive vašem outfitu, piše Jolie.hr.

Volite da vaša odjeća ima vidljivi logo ili naziv brenda

Dobrom i prepoznatljivom dizajnu ne treba ime. Iznimke postoje, ali morate ih znati “nositi”.

Volite da se vaša torba slaže s cipelama i ostalim modnim dodacima.

Imate torbu koja ide točno s određenim cipelama i remenom u istoj boji? Odbacite tu naviku i malo slobodnije kombinirajte odjeću, previše usklađenosti nikad ne izgleda dobro.

Kada idete u shopping volite kupiti više jeftinih stvari

Više je više – to nije filozofija koju trebate slijediti kada idete u shopping. Naravno, svi volimo povoljne komade odjeće i kada naletimo na sniženje lako se prepustiti. Ali ako svaki put pokušavate natrpati što više jeftinih stvari u svoj budžet za kupovinu, vjerojatno vam je ormar prepun odjeće koja je nakon jedne sezone spremna za smeće.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.