“Svi putovi vode na Pecaru:” NK Široki Brijeg na zanimljiv način pozvao navijače za podršku

Večeras se na Pecari igra derbi 6. kola Premijer lige između Širokog Brijega i sarajevskog Željezničara.

Ova utakmica je po mnogočemu važna za obje momčadi, a Širokobriježani će imati i dodatni motiv pošto je utakmica humanitarnog karaktera, pa će dio sredstava od ulaznica ići za rad Doma za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju “Marija – Naša nada”.

Očekuje se dolazak velikog broja gledatelja i navijača i simaptizera Plavo-bijelih, a klub s Pecare je pokrenuo i dodatnu kampanju na društvenim mrežama kako bi na zanimljiv način animirao što veći broj navijača.

Mnogi su putovi koji vode prema Pecari i svaki od njih je pravi. Tvoje je mjesto večeras na stadionu. Navijaj za svoj NK Široki Brijeg i pruži podršku djelatnicima Doma za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju “Marija – Naša nada, poručuju s Pecare.

Uz ovu zamolbu navijačima priložili su i više fotografija ulaza u grad Široki Brijeg te ulica u blizini stadiona Pecara.

Utakmica se igra u 20 sati, a Široki ima i velik sportski motiv u ovoj utakmici jer su nakon pet kola u nezavidnoj poziciji uz samo četiri osvojena boda (ali i utakmicom manje).

Večeras svi putovi vode na Pecaru 🏟️Mnogi su putovi koji vode prema Pecari i svaki od njih je pravi. Tvoje je mjesto…

Posted by NK Široki Brijeg on Saturday, 24 August 2019

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.