Sveti Nikola razveselio i darovao učenike posebnog odjela

Već tradicionalno, zadnjih nekoliko godina, sveti Nikola posjećuje učenike Prve osnovne škole u Širokom Brijegu. Tako je bilo i u petak, 6. prosinca 2013. godine, gdje je sveti Nikola posjetio i darovao učenike posebnog odjela Prve osnovne škole, odnosno odjeljenja učenika s posebnim potrebama.

Na oduševljenje mališana, sveti Nikola, ovoga puta bez svog vjernog pratitelja Krampusa, darovao je učenike posebnog odjeljenja raznoraznim poklonima te im je obećao da će i dogodine doći u isto vrijeme ako budu dobri i slušali svoje nastavnike i roditelje.

Učenici su na dolasku svetom Nikolu zahvalili recitacijama i pjesmama koje su izveli, a pored toga nastupao je i zbor Prve osnovne škole pod ravnanjem nastavnice Ankice Grbešić.

Djelatnici škole zahvaljuju se tvrtki Mepas koja je donirala prigodne poklone.

sveti_nikola_prva_osnovna_siroki_2

sveti_nikola_prva_osnovna_siroki_1

sveti_nikola_prva_osnovna_siroki_3

sveti_nikola_prva_osnovna_siroki_4

sveti_nikola_prva_osnovna_siroki_5

 (www.jabuka.tv)


Nema komentara

  • nisu osobe s POSEBNIM potrebama, nego osobe s poteškoćama. Kakve posebne potrebe imaju??? to su samo ljudske potrebe, izbacite tu terminologiju za ubuduće…

  • Drago mi je da se sjeti netko ove djece, pa prije se nije ni znalo za njih. Drago mi je da ljudima dolazi do svjesti da ova djeca postoje i da im treba potpora na bilo koje način. Osobno imam ovako djete, ma nije mi bitno kako tko reagira to je odraz njegove kulture i odgoja, ja volim svoje djete i nastojim da ga svak shvati kako može, a ako i nije razumjem jer nemože protiv sebe. Uvjek u svakoj situaciji spomenem svoje djete iz razloga da ljudi shvate da ponekad od ničega prave križ, ali vjerujte da križ treba prihvatiti i nositi tada vas ne zanima tko što kaže i glada na vas. Pozdrav svima, a posebno dobrim ljudima. Mama

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.