Svečanost u povodu prijema Čovića i Tomića u Europsku akademiju znanosti – Jabuka.tv

Svečanost u povodu prijema Čovića i Tomića u Europsku akademiju znanosti

Sveučilište u Mostaru organizira svečanu akademiju u povodu prijema akademika Dragana Čovića i prof. dr. Zorana Tomića u redovite članove Europske akademije znanosti i umjetnosti.

Svečana akademija će se održati 12. ožujka (četvrtak) u 13.00 sati u amfiteatru Antun Branko Šimić na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Na svečanoj akademiji će se uz akademika Čovića i Tomića, obratiti akademik Jakov Pehar, predsjednik Hrvatske akademije za znanost i umjetnost u BiH, rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. Damir Boras i rektor Sveučilišta u Splitu prof. dr. Dragan Ljutić.

Tomić i Čović primljeni u Europsku akademiju znanosti i umjetnosti

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Placi brezo beLa i ja cu sa tobom,odose Tomic i Covic u EU akademiju nisu rekli Zbogom!Tuzna je ta akademija!

  • Tipičan primjer diskriminacije pojedinca od strane režima možemo vidjeti u liku i djelu velikog hrvatskog glumca Božidara Alića, koji je razotkrio licemjerstvo boljševizma i podmukli kult jugoslovenstva kod Hrvata, a radi čega je 30 godina živio u materijalnoj oskudici i to u svojoj domovini, Republici Hrvatskoj. Nitko ne osporava nečiji trud i pamet, ali činjenica jest da ostaci komunizma, svoje shvaćanje kulture i života, oblikuju u malograđanskom svijetu, odnosno jednoumlju. Stoga nije slučajno, da se ,,crkvenjaci” kroz prizmu konzervatizma najsigurnije osjećaju u okvirima jednoumlja, a što je dr. Dragan Čović primjetio i vješto iskoristio i na to mu treba odati veliko priznanje.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.