Svečano otvoreno igralište na kampusu Sveučilišta u Mostaru

Za Studentski zbor golove su postigli Marko Džoić i Filip Komšić, dok su pobjedu Studentskom centru donijela dva gola Slavena Perkovića i jedan Mirka Ćutuka.

Utakmicom je obilježen projekt obnove igrališta za koji je zaslužan Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru. Predsjednik Studentskog zbora Marko Džoić izjavio je kako je ovo jedan od njihovih najvećih projekata u zadnjih godinu dana, a realiziran je na inicijativu studenata koji su tražili mjesto za rekreaciju.

Gotova su dva košarkaška i dva nogometna terena, a do kraja tjedna dobit ćemo i nove golove. Također, preostala financijska sredstva smo izdvojili za street workout, koji planiramo završiti do kraja mjeseca studenoga.

Prema informacijama koje imamo iz Rektorata, atletska bi staza trebala biti obnovljena na proljeće, u drugoj fazi izgradnje kampusa SUM-a. Studentski će zbor nastojati osigurati sredstva za rasvjetu i stupove do početka iduće akademske godine, naveo je Džoić, piše Treci.ba.

Studentski zbor zahvaljuje svim svojim studentima na povjerenju i strpljenju te će nastaviti raditi na poboljšanju kvalitete i standarda studentskog života.

(www.jabuka.tv) 

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.