Sve veće zanimanje mladih za tenis u Širokom Brijegu

Teniska akademija “SET” iz Širokoga Brijega u ovom mjesecu krenula je s upisom novih članova, a kako u razgovoru za portal Jabuka.tv ističe voditelj akademije, diplomirani viši trener na kineziološkom fakultetu u Zagrebu Marko Čuljak, zanimanje djece za ovaj sport sve je veće u Širokom Brijegu.

Ovoga vikenda posjetili smo jedan od treninga te pratili rad grupe od sedam polaznika koji su tek krenuli s treninzima, a koji nisu krili svoje oduševljenje, kako zanimljivošću samih treninga tako i uvjetima koje pruža SC “Đulić”, gdje se i održavaju treninzi.

“Poznato je da su kod nas uistinu vrhunski uvjeti, a što se tiče ovih najmlađih polaznika, ono što je najvažnije za naglasiti svakako je to što uz učenje tehnike kretanja i udaraca, puno vremena posvećujemo i motoričkim vještinama kao što su koordinacija, reakcija, brzina i agilnost, pa sve do razvijanja natjecateljskoga duha kod djeteta, a što dakako dolazi kroz same turnire škola tenisa, a sukladno tome kod djece se dalje razvija i samopouzdanje socijalizacije kroz druženja”, rekao je ovom prilikom za portal Jabuka.tv trener Marko Čuljak.

U trenerskom timu odnedavno je angažirana i Antonela Ajanić Spužić, nekoć prvakinja BiH u uzrastima do 14 i 16 godina, te u Hrvatskoj jedna od TOP 5 igračica uzrasta do 16 godina.

“Upisi i dalje traju, i to za uzraste djece od 5 godina i starije. Reketi se također mogu dobiti u našem klubu, četiri početna treninga za svu djecu su besplatna, a sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 063 353-008 ili 063 473-093″, kazao je Marko Čuljak.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.