Sve nijanse smeđe boje kose koje želimo isprobati ove jeseni – Jabuka.tv

Sve nijanse smeđe boje kose koje želimo isprobati ove jeseni

Nougat, boja karamele, espresso, café latte, boja cimeta, zlatnosmeđa… Postoji toliko varijanti na temu “smeđa boja kose”, a svaka od njih osim što zvuči itekako ukusno izgleda prirodno i privlačno.

Iako su smeđi tonovi uvijek moderan beauty odabir, zahvaljujući novim tehnikama bojanja kose ove sezone su sve popularniji odabir brojnih dama.

Zanimljivu notu smeđoj kosi dat ćete upravo uz par razigranih pramenova ili toplih podtonova – mekoća svijetlih zlatno/smeđih tonova rezultirat će ženstvenim izgledom, dok tamnosmeđa kosa nosi mističan prizvuk.

Ukoliko ne želite drastične promjene i još uvijek razmišljate je li plava boja bolji odabir za vas – birajte bronde, beauty trend koji spaja plave i smeđe nijanse na najljepši način.
Boja cimeta idealna je za sve dame koje vole i narančaste tonove. Ne samo da će osvježiti prirodan ton smeđe kose i oživiti ju, nego će rezultirati efektnom promjenom i nijansom koja ima topao odsjaj.

Za raskošan i misteriozan izgled, neka vaš zahtjev u frizerskom salonu bude nijansa čokolade. A ako želite suptilnu promjenu, neka vaš odabir budu svijetlosmeđi tonovi koji će osvježiti vašu prirodnu boju kose – izgledat će prirodno te dati toplinu licu.

Ukoliko još uvijek niste sigurni koju nijansu birati, inspirirajte se ovim beauty izdanjima.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.