Sve je spremno za susret Knešpolja i Ljubotića na Pecari

Finalna utakmica ovogodišnjeg 17. izdanja Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega, između mjesnih zajednica Knešpolje i Ljubotići bit će odigrana na stadionu Pecara u srijedu 17. kolovoza s početkom u 19.00 sati.

Tim povodom Športski savez grada Širokog Brijega organizirao je konferenciju za novinare u dvorani za sastanke u Gradskoj upravi na kojoj su riječ imali predsjednik Saveza Ivan Zeljko, predstavnici mjesnih zajednica Knešpolje i Ljubotići Marko Soldo i Mario Galić.

Navijači Knešpolja bit će smješteni na tribini Sjever, a navijači Ljubotića na tribini Jug dok će tribina istok biti zatvorena, a ulaz je kao i dosadašnjih godina slobodan. Iz oba tabora, kao iz Saveza apelirali su navijačima na fer i korektno navijanje bez korištenja pirotehničkih sredstava.

Momčadi mogu prijaviti 22 igrača, a tijekom utakmice na raspolaganju će imati šest zamjena. Utakmicu će suditi Mateo Musa iz Čitluka, a po završetku susreta bit će izvučena glavna nagrada tombole – automobil Renault Clio.

Izravan prijenos utakmice možete pratiti na portalu Jabuka.tv i Hercegovina Live.

Bez obzira na rezultat, obje mjesne zajednice nakon utakmice pripremaju slavlje na igralištima ispred svojih područnih škola.

Pobjednik MNL MZ Grada Širokog Brijega nastupit će na završnici Lige MZ Hercegovine koja se igra u Čitluku (Krehin Gradac) od 22. do 26. kolovoza.

Na konferencije za novinare potvrđeno je da će se završnica Lige Hercegovine 2017. godine igrati na igralištu Prve osnovne škole u Širokom Brijegu te da će Savez zajedno s Gradom dijelom obnoviti tribine.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)

20 komentara

Komentiraj: