Sve je spremno za humanitarno – rukometni spektakl u Širokom Brijegu

Skoro 1200 prodanih ulaznica u pretprodaji odmah nam na početku govori da nas u nedjelju u Širokom Brijegu očekuje veliki humanitarno – rukometni spektakl. Kako smo dosad najavljivali, humanitarnu utakmicu odigrat će Hrvatski rukometni klub Široki i Rukometni klub hrvatske mlaže Dubrovnik, član 2. hrvatske rukometne lige.

Kako ste mogli ovih dana pročitati u medijima, radi se o jednom velikom projektu pomoći Domu za djecu s poteškoćama u fizičkom i/ili psihičkom razvoju ”Marija Naša Nada” iz Širokog Brijeg pod nazivom ”Pomozimo jednom djetetu”. Stoga je Uprava HRK Široki odlučila organizirati humanitarnu utakmicu te tako pomoći djeci Doma. Hrvatski rukometni klub Široki i sam ima financijskih problema, no unatoč tomu, u klubu je odlučeno organizirati ovaj, možemo slobodno reći, rukometni spektakl u Širokom Brijegu te dati svoj doprinos i ukazati svima na probleme s kojima se susreću roditelji i djeca doma Marija Naša Nada.

Nakon prvih objava u medijima, utakmica je pobudila velik interes, ne samo građana Širokog Brijega, već i cijele Hercegovine te su neprestano stizali pozivi u kojima su razne udruge, gospodarstvenici i ljudi željeli kupiti ulaznice. Tako je u proteklih nekoliko dana prodano skoro 1200 ulaznica, dok će se na ulazu u dvoranu moći kupiti još 330 ulaznica. Zbog velike gužve koja se očekuje u dvorani SRC Tucak, organizatori pozivaju da se na utakmicu dođe barem pola sata prije početka.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 10. veljače 2013. s početkom u 14:30 sati u Sportsko – rekreacijskom centru ”Tucak” na Obilaznoj cesti u Širokom Brijegu. Cijela ulaznice iznosi 5 KM. A domu Marija Naša Nada možete pomoći već sada pozivom na broj 092 880 832 donirate 1 KM.

U zabavnom dijelu nastupit će državne i europske prvakinje Mažoretkinje Široki.

FACEBOOK EVENT

plakat_utakmica

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.