Otvoren humanitarni broj preko kojeg možete pomoći malom Andiju

Broj je profunkcionirao!  Malenom Andiju od ovog trenutka možete pomoći i svojim pozivima na broj 092 890 828  kojim donirate 2 KM za osmijeh i ljepše dane u životu našeg malog junaka! Utpikajte ovaj broj za sreću na jednom malom licu! Njemu i njegovoj majci to znači sve!

Pozivom na ovaj broj svoj doprinos mogu dati svi korisnici HT Eroneta. Ovim putem se želimo iskreno zahvaliti na angažiranosti i spremnosti koju su ukazali djelatnici Eroneta, a posebice gospodinu Vanji Gavranu, koji je nakon jučerašnjeg teksta u medijima, u vrlo kratkom roku urgirao da broj za malog Andija u idućem tjednu bude dostupan i za korisnike ostalih dvaju telekom operatera, putem Otvorene mreže. Također gospodin Gavran je u ime Eroneta obećao da će uložiti sve napore da po formiranju naše najavljene zaklade koja će brinuti o teško bolesnima, nemoćnima i obiteljima na socijalnom rubu, u što bržem periodu dobijemo jedinstveni broj za udrugu, koja će pomagati najpotrebnijima. Hvala svima koji su sudjelovali u sjajnoj koordinaciji i organizaciji najbitnijih stvari u protekla 24 sata.

andi_c

A posebno hvala onima koji su svoje novčane priloge, donacije ili pakete uputili do malog Andija iz svih krajeva kako BIH, Hrvatske, tako i dijaspore, ili osobno posjetili gospođu Sanju. Vaše su zasluge nemjerljive!

Pred nama tek slijede prave bitke o kojima ćete biti pravovremeno obavješteni, ali maleni Andi ima samo ovu jednu, najvažniju.

Zato mobitele u ruke i darujte svoje 2 KM za ljepše djetinjstvo jednog Malog Princa!

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Apsurd bh. društva! Gospođi Sanji je danas uz sve poteškoće s kojima se susreću svaki dan od socijalnog stigla pismena obavijest da ih skidaju sa liste lijekova, i da će morati ubuduće plaćati – pola ona, pola zavod, jer djeca s navršenih sedam godina koje Andi uskoro puni, nemaju pravo na lijekove u ovoj ludoj zemlji. Čak ni kad su stopostotni invalidi. Čak ni kad im majka nigdje ne radi jer ih pazi 24 sata dnevno. Čak ni kad im majka nema status njegovateljice što u svim drugim zemljama ima.

    Budući da nas ljudi stalno kontaktiraju i pitaju šta je ovoj maloj, ali hrabroj obitelji najpotrebnije, gospođa Sanja apelira na dobre ljude, ono što je Andiju najpotrebnije je uz druge lijekove, lijek TOPAMAX, kao najbitniji! Molim vas zovite

    • Slažem se, dok god živimo u ovom ruglu od države i dok god balije budu vodile riječ, ne piše nam se dobro. Mislim da su glavni krivci za ovakvu situaciju sarajevski balidžani koji ne pomažu hrvatskom življu već nas na sve načine pokušavaju otjerati. Zato se moramo skupiti i pomoći sami sebi jer nam ništa neće pasti s neba.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.