Svađe s partnerom u izolaciji: Pretvorila sam se u svoju mamu | Jabuka.tv

Svađe s partnerom u izolaciji: Pretvorila sam se u svoju mamu

Na Instagramu se pojavio profil @the_socialdistanceproject na kojem ljudi svakodnevno dijele svoje situacije iz karantene, a najčešće se među objavama nađu opisi svađa s partnerom.

Razlozi su, naravno, potpuno besmisleni. Jedna djevojka ispričala je kako ju je dečko zamolio da mu napravi sendvič, a kada je rekla da ne može jer radi on je dobacio da baš i ‘ne izgleda kao da radi, već zuri kroz prozor’.

Pojeo je sladoled i htio još jedan, ali nije mu se dalo ustati. Naravno, zamolio je mene na što sam ga pitala zar ne može sam. Kasnije mi je rekao da imam nešto u kosi, a na moje pitanje može li mi maknuti to odgovorio je kao i ja njemu za sladoled. Toliko smo se posvađali da nismo razgovarali do idućeg jutra.

Tek treći dan karantene, ali jednom paru je već prekipjelo. Ona je popila gutljaj vode iz njegove čaše, a čini se kak on ne zna dijeliti jer se toliko naljutio da je nakon svađe spavao u autu.

Danas je peti dan kako dečko i ja radimo od kuće, a on je nazvao svoju mamu i rekao kako ga ja zlostavljam jer sam se probudila ranije i ‘zauzela’ naš ured, pa je on morao raditi u kuhinji. Jako čudno iskustvo.

Osim što se svađaju oko gluposti, djevojke su otkrile da je život s dečkom prilično neuredan. “Pretvorila sam se u mamu. ‘Jonathan, zašto su mrvice u kuhinji? Zašto su otvoreni ormarići? Zašto je tvoja odjeća na podu? Ugasi svjetla, dan je.'”

Nikada nisam provela ovoliko vremena s mužem kod kuće u pet godina. Uvjeravam sebe da je zvuk njegovih vjetrova zapravo vibracija mojeg mobitela, otvorila se jedna žena.

Dok su neki zatvoreni samo s partnerom, neki su zatvoreni i s njegovim roditeljima, pa je tako jedna žena opisala odnos sa svekrvom u jednoj rečenici Rekla mi je da je kupila novu majicu koja joj je jakoooo velika, pa je mislila da bi meni odlično stajala, piše Večernji.hr.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj: