Suvremene kupačice: Ako nisi objavila, nisi ni bila na moru

Društvene mreže, više no itko i išta, dirigiraju životom. Ukoliko fotka s vašeg odmora u Splitu, Hvaru, Dubrovniku, bilo gdje na svijetu, nije osvanula na Instagramu, vi tamo zapravo ni niste bili.

Ukoliko na Facebooku niste objavili zalogajčiće kojima ste se častili, vi ustvari taj dan niste ništa jeli. Vjerojatno ni ne jedete ni ostalih dana, kad o svom obroku slikom i rječju, ne obavijestite svekoliki puk.

Priča ima i nadogradnju, dakako.

Jer ako na spomenutim fotkama ne izgledate ono “hot, hot, stvarno hot” i ako niste napućene, odgovarajuće “nagužene”, preko vašiih će statusa preletjeti, ni ne trepnuvši.

Pa odakle onda izvući adrenalin i zadovoljstvo u životu, kad nema lajka na objavljenu fotografiju, atroke komentara: “vau”, “estra”, “top, top, top”…

I kad je već tomu tako, djevojkama s naših fotografija i nije preostalo ništa drugo nego da dođu na mul, pa skinu vruće hlačice, pa otkriju tijela u atraktivnim kostimima tipa “brazilijana”, pa se krenu namještati, pa okidati, pa “čekirati” na zaslonu kako su ispale, pa ponoviti, pa opet, pa opet. Čak i kad ih je ekipa brala i komentirala, nisu se dale obeshrabriti. Dapače.

Pa kad se i pola sata kasnije fotoreporter spustio bliže plaži, bile su i ondje. I radile isto. Možda su još uvijek tamo…


(Slobodna Dalmacija)


17 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.