Susret Pendeš i Krstičevića u okviru Američko-jadranske povelje

Izaslanstvo Minstarstva obrane BiH, koje predvodi ministrica obrane BiH Marina Pendeš, sastala se s potpredsjednikom Vlade i ministrom obrane Republike Hrvatske Damirom Krstičevićem u okviru sastanka Američko-jadranske povelje (A5), koji se održava 13. srpnja 2018. godine u Zagrebu.

Na sastanku je težišno razgovarano o bilateralno-obrambenoj suradnji, procesu euroatlantskih integracija, doprinosu dviju država međunarodnom miru i sigurnosti, kao i o sveukupnoj sigurnosnoj situaciji u jugoistočnoj Europi, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Ministarstva obrane BiH.

Ministar Krstičević je ovom prilikom dodao da u potpunosti podržava Bosnu i Hercegovinu na putu ka europskim i euroatlantskim integracijama.

Pored ministrice Pendeš, u izaslanstvu MO BiH sastanku su prisustvovali pomoćnik ministra za međunarodnu suradnju Zoran Šajinović, generalni inspektor MO BiH brigadni general Mirsad Ahmić, vojni ataše BiH u Zagrebu brigadir Siniša Ostojić i savjetnica u Uredu MO BiH Bojana Dimitrijević.

(Fena)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.