Suspendiran HRT-ov voditelj koji je opsovao mrtvog torcidaša

Nakon sramotnog ispada voditelja HRT-a Damira Salamona, koji je u eteru opsovao preminulog člana Torcide Ivana Matu Blaževića, nadimka “Blato”, iz HRT-a su danas za Index poručili kako je pokrenut postupak protiv voditelja Salamona.

“Obavješćujemo Vas da je u skladu s unutrašnjim pravilnicima pokrenut postupak utvrđivanja odgovornosti novinara Damira Salamona, a temeljem odluke mjerodavnih urednika i programskoga vodstva odlučeno je i kako do daljnjega neće voditi informativne emisije na Četvrtome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 4).

Hrvatska radiotelevizija izražava žaljenje zbog neprimjerena izražavanja novinara Damira Salamona, osobito zbog konteksta u kojemu se to dogodilo”, odgovorili su Indexu s HRT-a.

Podsjetimo, režija HRT-a zakasnila je s isključivanjem tona u odjavnoj špici Vijesti na HRT-u 4 po završetku emisije te su gledatelji uspjeli čuti voditeljevo: “Jebo te Blato”.


(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Eto ti si bolji kretenu, čovjek rekao ono što svi mislimo , šta bi trebao žaliti propalitetnog narkomana, siledziju i ubojicu potencijalnog jer da ovaj nije ubio njega ovaj bi njega…a te ljigave zlostavljače (Torcida) “male djece” treba kako reče njihov Salamander jednom prilikom (ovako nekako) “locirati, uhititi i transferirati u p.m. odakle je bagra i došla”…

  • Svi YU mediji kažu ugledni Torcidaš ,poznat što je maskiran napao čovjeka na ručku pa nije mogao bježat (jer je bio nadrogiran) a njegov ubojica bio sa njim tada i on je ugledni torcidaš ,nije delija

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.