Supertalent: Šestogodišnji Mostarac žiri “izuo iz cipela”

Prva emisija Supertalenta uživo iznjedrila je i prve finaliste showa – Martina Kutnara i plesnu skupinu Step boys.

U prvoj emisiji Supertalenta uživo, šestogodišnji natjecatelj Nino Avdić iz Mostara ponovno je oduševio žiri, ali nije uspio proći u finale ovoga TV showa. Nino je izveo pravu malu predstavu u kojoj je on bio Agent 006 koji za misiju ima spasiti svijet od zlikovca kojega je interpretirao mostarski Ivo Krešić.

>> Pročitajte i: Čudo iz Mostara: Nino ima tek šest godina ali zna ono što mnogi od vas ne znaju

Nino je i ovoga puta pokazao nevjerojatno znanje te je uspio spasiti svijet.

“Više sreće idući put, zlikovče!”, poručio mu je Nino završivši svoj nastup u polufinalu. I ovoga puta Nino je žiri “izuo iz cipela“. ”Sada mi je puno lakše kada imam prijatelja Ivu na pozornici”, rekao je Nino.

“Odlična ti je bila ova predstava. Ti sa šest godina znaš puno više od mene sa 37. Uspio si pobijediti samoga sebe. Svaka ti čast!”, rekao mu je Janko Popović Volarić, a Davor Bilman mu je poručio: “Malo sam se uplašio nakon tvoje izvedbe. Ti si doktor, majstor!”.

Nino Avdić ide u prvi razred, a već je postao pravi Supertalent genijalac. Za Novu.tv otkrio je da ga ljudi na ulici prepoznaju, a često mu uzvikuju: ”Nino, legendo!”.

Osim pogađanja glavnih gradova svih država i njima pripadajućih zastava, Nino je u prvoj emisiji uživo pete sezone Supertalenta pogađao i oblike država. Na praznoj mapi Nino je na osnovu oblika morao pogoditi o kojoj se zemlji radi i koji je glavni grad te zemlje.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.