Super novosti iz Mepas Mall-a!

U nastavku pročitajte sve novosti i pogodnosti koje imate u najvećem i najatraktivnijim shopping centru- Mepas Mall-u! Mepas mall postavio je nove standarde u ponudi modnih, zabavnih, gastro i poslovnih sadržaja, garantira najbolje cijene, stalna događanja, nagradne igre, provod za cijelu obitelj.

Srijeda 13.06. u 11:00h

OTVARANJE TERRANOVE

Terranova – spirito italiano, duh Italije u Mostaru na 1.katu Mepas mall-a
Prepoznatljiv i individualan koncept, usmjeren na modu za mlade, za svakog pojedinca za svaki dan.
Misija Terranove jest postati vodeći brand modne odjeće po razumnim cijenama. Tvrtka je koja ima odlučnost i hrabrost, motivaciju i entuzijazam, kreativni tim i duh koji misiju pretvara u stvarnost.

Kreativni tim Terranove oblikuje svjetske modne ideje i trendove.

Terranova promiče vrijednosti i modnu kulturu mladih, kreativni tim Terranove povezan je sa željama i zahtjevima svojih kupaca, prepoznatljiva po autentičnosti, postala je sastavni dio modne kulture mladih.

Četvrtak 14.06.2012.

LATE MIDNIGHT SHOPPING

Prvi late midnight shopping u Mepas mall-u

U četvrtak 14.06. od 20 do 24h očekuju Vas posebne ponude, fantastične akcije i popusti u radnjama.

Subota i nedjelja 16. i 17.06.

SUMMER STORY

Vikend ljetna kampanja, svake subote i nedjelje u lipnju reklamirati će se specijalne ponude i akcije kupaćih kostima i ljetnog asesoara radnji Mepas mall-a.

Od 08. do 30.06.

NOGOMETNA EUFORIJA

Pripremite se za NOGOMETNU EUFORIJU u Mepas mall-u. Trgovine sportske opreme na 2. katu Mepas mall-a: STAR ŠPORT, REEBOK, MEGA ŠPORT, PRIMASPORT, ADIDAS i NIKE pripremili su za sve zaljubljenike „najvažnije sporedne stvari na svijetu“ specijalne popuste i akcije prilikom europskog nogometnog prvenstva.

Pripremili su za sve zaljubljenike „najvažnije sporedne stvari na svijetu“ specijalne popuste i akcije prilikom europskog nogometnog prvenstva.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.