Suđenje Lijanovićima odgođeno zbog psihijatrijske hospitalizacije optuženoga

Zbog izostanka optuženoga Joze Sliškovića, koji je hospitaliziran u Psihijatrijskoj klinici Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru, nastavak suđenja za organizirani kriminal, pranje novca i porezne utaje u ‘slučaju Lijanović’ odgođeno je u Sudu BiH.

Predsjedavajuća Vijeća Amela Huskić navela je da je Sudu ranije dostavljena dokumentacija da je optuženi otpušten s Urološke klinike, a iz nove dokumentacije nije vidljivo da je primljen u bolnicu, jer sadrži samo uputnicu na liječenje, prenosi Bljesak.info.

Vijeće je potom dalo naredbu za privođenje optuženoga na naredno ročište, a u međuvremenu će se izvršiti provjere nalazi li se na liječenju.

BIRN podsjeća kako je Tužiteljstvo BiH optužilo Jerka, Slavu i Jozu Ivankovića Lijanovića i Miroslava Čolaka za pranje novca, a Milorada Bahilja, Sliškovića, Željka Mikulića, Draženka Kvesića, Mirjanu Šakotu, Mirka Galića i Miroslava Čolaka da su izbjegli plaćanje poreza.

Svima je na teret stavljen organizirani kriminal, a pored njih, Tužiteljstvo tereti firme “Lijanovići”, “Mi-MO”, “Farmer”, “Farmko” i “Optimum” za neplaćanje poreza u periodu od 2007. do 2012. godine.

Suđenje će biti nastavljeno 13. prosinca.

(www.jabuka.tv)

29 komentara

  • Ma nemoj srat …je kriv ne kažem , ali ima tu prste i hdz …govna nikad više za njih nitko glasati neće vidi narod sam Šta radi covic i njegova barga govna poremecenaa u glavu svi su za psihijatrije ….mislite vi narod glup i ne konta neke stvari ….da imate savjest nebi imali mira za gluposti sto ste napravili …ali vi ste nitko i ništa VANZEMALJCI

  • Psihopat. To nije bolest da bi se liječila nego poremećaj. Najčešće genetski, tako da bi sve dolačane trebalo odvest na vještačenje. Baš bi me zanimali rezultati.

  • Svi bi vi koji se bavite politikom trebali proc psiholoski test.
    Kockate narodu zivote ,glad i jad ,a vi trosite ko ludi milijarderi ali narodno ne svoje.
    Lijnovici dok su radili i placali bili su dobri ,sada kamen po kamen grudina na njima ,dali imaju samo svoj propust ili jos neciji za slom svega ,mudro sutite,okrenuli vodu na svoj mlin i sadaniko nesmi ni rec ko je kriv,a tko?

  • NA KOJE DOLACANE MISLIS NA PSIHIJATRIJU MI SMO VEC BILI MI SA BRNITELJSKIM MIROVINAMA NAMA JE NAPISANO NEURACUNLJIV ETO KAD BI OTISLI SAMO BI POTVRDILO DIJAGNOZU

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.