Stvaraju megamomčad: Bogoljub Karić želi Crvenu Zvezdu na krovu Europe!

KK Crvena zvezda mogla bi dobiti vrhunsko “pojačanje”, jer je Bogoljub Karić spreman investirati u klub sa Malog Kalemgedana.

Poznati biznismen je za srbijanske Novosti otkrio kako ima plan pomoći Crvenoj zvezdi da bude na vrhu Europe!

“Svakako postoji naše zanimanje za Zvezdu. Posebno je Udruženje srpskih industrijalaca i poduzetnika bilo zainteresirano i ranijih godina, ali nikada nismo imali mogućnost ući u Zvezdu i profesionalno postaviti klub na krov svijeta.

Uopćeno smo pričali o klubu, što je i normalno jer sam zvezdaš. Bilo je priče o tome da se od raznih interesnih skupina ne može normalno sudjelovati u razvoju sporta, bez obzira na to koliko ga voliš” – rekao je Bogoljub Karić za “Večernje novosti”.

Ubrzo je stigao i odgovor Nebojše Čovića kome se sviđa ova ideja.

“Gospodin Karić je dao interesantnu izjavu. Bar otkad sam ja u Crvenoj zvezdi, ona nije zatvorena ni za koga i pošto postoji interesiranje Udruženja industrijalaca i poduzetnika, dobit će službenu ponudu KK Crvena zvezda.

I nama bi bilo zadovoljstvo da takvo eminentno udruženje, u kojem su provjereni zvezdaši kakav je i gospodin Karić, budu uz Crvenu Zvezdu” – odgovorio je Čović na izjavu poznatog srpskog biznismena.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.