Studentski zbor uspostavlja suradnju sa studentima u Orašju

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, novu kalendarsku godinu počinje jednom novom suradnjom.

Naime, poznato je da u Orašju postoje podružnice pet fakulteta ovog sveučilišta, i to: Filozofskog, Pravnog, FPMOZ-a, Ekonomskog i Fakulteta zdravstvenih studija. Tako će predstavnici spomenutih fakulteta, na čelu sa predsjednikom i potpredsjednikom Zbora, predstojećeg vikenda, točnije u petak i subotu, posjetiti kolege u Orašje.

Osim planiranog predstavljanja Zbora općenito, najvažnijih projekata i planova, studenti će se upoznati i s načinom izbora njihovih predstavnika. Također, predstavit će im se i funkcije koordinatora Ureda za Međunarodnu suradnju, kao i koordinatora za rad s udrugama.

gdje_je_mojih_10_maraka_5

Vedran Biokšić – predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru

Osim ovih tehničkih informacija, planirane su i fokus grupe, odnosno male radionice, u kojima će studenti moći iznijeti neke potencijalne probleme s kojima se susreću.

Za studente koji pak studiraju u Mostaru, točnije udruge koji djeluju pri Sveučilištu, važno je napomenuti da je stranica Zbora ponovno u funkciji, te da na njoj mogu pronaći obrasce potrebne za apliciranje na natječaj za financiranje projekata.

Natječaj je otvoren do 1. travnja, a prva sjednica Odbora za projekte je u utorak. Tako da oni koji svoje projekte dostave u ured Zbora do ponedjeljka, ulaze odmah u prvi krug financiranja, stoji u priopćenju Zbora.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.