Studentski zbor SUM-a: Otvoren natječaj za financiranje studentskih projekata – Jabuka.tv

Studentski zbor SUM-a: Otvoren natječaj za financiranje studentskih projekata

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru donio je Odluku o raspisivanju natječaja za financiranje studentskih projekata koji će biti otvoren od 7. do 14. travnja ove godine.

Kako se navodi, rezultati natječaja bit će dostupni 26. travnja na službenoj web stranici kao i društvenim mrežama.

Svi oni koji žele aplicirati na nove projekte dostavljaju svu potrebnu dokumentaciju u ured zbora te na e-mail [email protected].

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru raspisuje natječaj za financiranje projekata koji su od značaja za studente, Sveučilište i društvo, doprinose kvaliteti studentskog standarda te promiču Zbor i Sveučilište, izjavila je predsjednica Studentskog zbora Marija Barun.

Po njezinim riječima, sami projekti moraju biti takvi da doprinose kvaliteti studentskog standarda promičući Zbor i Sveučilište.

Pravo sudjelovanja na natječaj imaju studenti Sveučilišta u Mostaru, podružnice Studentskog zbora na ustrojbenim jedinicama, studentske udruge te skupine studenata koji djeluju na Sveučilištu.

Obrasci za projekte nalaze se na sljedećoj poveznici.

Studenti koji su aplicirali na projekte, a dobivena sredstva nisu potrošili (opravdali), morat će ih vratiti Studentskom zboru SUM, stoji u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.