Studentski zbor organizira koncert Opće opasnosti

Dosta posla i odluka bilo je pred članovima Predsjedništva Studentskog zbora na danas, 31. siječnja, održanoj 2. redovnoj sjednici. 

Dnevni red i zapisnik od prošle sjednice usvojeni su jednoglasno, međutim oko svih ostalih odluka naravno bilo je i dvoumljenja, preglasavanja, te na kraju kompromisa. Tako je nakon završenog natječaja za koordinatora međunarodne suradnje, za ovu funkciju izabran Nikola Knezović s Fakulteta strojarstva i računarstva.

Definitivno su utvrđeni i detalji za ovogodišnji koncert u sklopu projekta „Dani Studentskog zbora“, na kojem će nastupiti popularna grupa „Opća opasnost“. Koncert je zakazan za 31. svibnja, a o preostalim aktivnostima u sklopu ovoga projekta studenti će biti obaviješteni na vrijeme. Kao iznimno pozitivna novost, istaknuta je i suradnja sOmladinskim kulturnim centrom Abrašević, te zasluge Zbora, uz suradnju Studentskog centra, premijera Lasića te općina HNŽa-, za riješen problem subvencioniranja  smještaja studenata ove županije. Dakako da je najviše vremena utrošeno na  pristigle studentske projekte.

Tako je nakon prijedloga Odbora za projekte, te glasanja predsjedništva, odlučeno da se do sada pristigle aplikacije financiraju u sljedećim iznosima:

IAESTE (proračun)- 2 700 KM
BOHEMSA (proračun)- 1 500KM
ZAMFIS (proračun)- 2 000 KM
HSPF (proračun)- 1 000 KM
MOSTIMUN (projekt) -2 000 KM
Udruga livanjskih studenata (registracija)- 300 KM
PULS (časopis) – 1 200 KM
Dramska sekcija FF-a 500KM

Natječaj za projekte je otvoren do 1. travnja, a sjednica je završena izvještajem podružnica, odnosno novostima na pojedinim fakultetima.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.