Studentski zbor Mostar dijeli stipendije za sudjelovanje na MOSTIMUN konferenciji

Od 3. do 7. travnja 2013. godine održat će se peta međunarodna studentska konferencija modela Ujedinjenih naroda – MOSTIMUN  2013.

MOSTIMUN je međunarodna studentska konferencija simulacije rada Ujedinjenih naroda, koja radi po svim pravilima pravog UN-a. Poštuje se engleski jezik kao službeni jezik konferencije, stručna terminologija UN-a i odjevni kod. Prošle godine na ovoj konferenciji je sudjelovalo više od 80 studenata, iz preko 20 zemalja.

Ovim putem želimo obavijestiti studente Sveučilišta u Mostaru da Studentski zbor daje četiri stipendije kojima se pokrivaju troškovi sudjelovanja na MOSTIMUN-u.

Stipendiju mogu dobiti studenti Sveučilišta u Mostaru koji su se već prijavili za sudjelovanje, kao i svi oni koji će to uraditi do 5. veljače.

Kriterij za dobivanje stipendije jest motivacijsko pismo koje je inače obvezni dio prijave za MOSTIMUN. Odluku o dobitnicima stipendije donijet će organizacijski tim MOSTIMUN-a 2013.

Ovim putem se iskreno zahvaljujemo Studentskom zboru Sveučilišta u Mostaru i Uniji studenata Univerziteta Džemal Bijedić koji su dugogodišnji partneri i suradnici MOSTIMUN projekta.

Kako se registrirati za sudjelovanje na konferenciji?

Jednostavnim klikom na http://mostimun.org/delegate-center/registration/.

Za sve dodatne informacije o MOSTIMUN-u 2013 posjetite www.mostimun.org .

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.