Studentski izbori na Sveučilištu u Mostaru 11. studenoga

Izbori za predstavnike godina, zamjenika predstavnika te predsjednika Studentskoga zbora fakulteta Sveučilišta u Mostaru održat će se 11. studenoga 2015. godine.

Studenti koji se žele kandidirati za gore navedene predstavničke funkcije, dužni su u uredu Studentskog zbora preuzeti prijavni obrazac te na njemu ispuniti listu s oznakom za kandidaturu za predstavnika godine ili zamjenika godine te ukoliko se žele kandidirati za predsjednika Studentskoga zbora fakulteta naknadno naglasiti u prijavi kandidacijskog obrasca, priopćeno je iz Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Također, prijavni obrazac mora sadržavati najmanje jedan posto potpisa studenata godine za koju se kandidat prijavljuje.

Prijave (kandidacijski popisi) primaju se najkasnije do ponedjeljka, 9. studenoga, dok će se sami izbori 11. studenoga održati od 9 do 13 sati na svim fakultetima Sveučilišta.

Nakon izbora za predstavnike po fakultetima, izabrani predsjednici i dopredsjednici svake podružnice biraju predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Rezultati izbora bit će objavljeni 13. studenoga, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.