Studenti za beskućnike: Humanitarna kino večer u Mostaru

Studentski zbor Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru i Klub mladih pedagoga FPMOZ u suradnji sa Studentskim zborom Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru organiziraju humanitarnu akciju za korisnike udruge Minores.

Udruga Minores pomaže beskućnicima i socijalno ugroženim osobama na području Mostara. Humanitarna akcija će se održati u ponedjeljak 15. prosinca 2014. godine s početkom u 17:30 sati u amfiteatru Ekonomskog fakulteta, a riječ je o humanitarnoj kino večeri.

“Ovim putem Vas pozivamo na humanitarnu kino večer u amfiteatru Ekonomskog fakulteta. Ova humanitarna akcija ima dva cilja: pružiti pomoć najpotrebitijima i studentsko druženje u vrijeme Adventa. Pomozite nam da im pomognemo! Podržite našu akciju svojim dolaskom!”, priopćeno je iz Studentskog zbora Fakulteta prirodoslovo-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.

Ulaznica je Vaš dobrovoljni prilog u obliku higijenskih potrepština (sapun, šampon, pasta i četkice za zube, detrdženti za rublje, sredstva za čišćenje, toaletni papir…).

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.