Studenti Sveučilišta u Mostaru predstavili svoja rješenja u sklopu projekta “Smart Campus” – Jabuka.tv

Studenti Sveučilišta u Mostaru predstavili svoja rješenja u sklopu projekta “Smart Campus”

Izlaganje studentskih rješenja u sklopu projekta “Smart Campus” | Smart Parking NB-IoT održano je u prostorijama Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti.

Pet studentskih timova izlagalo je svoja konačna rješenja, dok su stručni ocjenjivački žiri činili v.asistent Daniel Vasić ispred SUMIT-a, doc. dr. sc. Goran Kraljević ispred HT Eroneta te Zoran Civadelić iz kompanije Ericsson “Nikola Tesla”.

Nagrada za najbolje rješenje otišla je u ruke studenata Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Stanka Bebeka, Andreja Prskala i Igora Vukića, drugo mjesto osvojili su Božo Skoko, Robert Slišković i Branimir Raguž studenti Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike, dok je treće mjesto pripalo Robertu Bukovcu, Ivanu Kamšigovskom i Daliboru Nerberu također studenti FSRE-a.

Prigodne nagrade za tri najbolja studentska projekta osigurali su HT Eronet, Ericsson “Nikola Tesla” te Sveučilište u Mostaru.

Centar za informacijske tehnologije SUMIT, Ericsson “Nikola Tesla” i HT Eronet nastavljaju dalje s aktivnostima na projektu 8. prosinca kada je planirano otvaranje “Smart Campusa”, priopćeno je sa SUM-a.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.