Studenti organiziraju Sajam knjiga na kampusu Sveučilišta u Mostaru

Studenti sa Sveučilišta i Univerziteta zajedničkim snagama su organizirali Sajam knjiga koji će se održavati od 6. do 10. svibnja od 08:00 do 16:00 sati na Kampusu Sveučilišta u Mostaru.

Ovo je najveći sajam knjiga koji se održava  u Mostaru tako da će svi ljubitelji knjiga zasigurno pronaći nešto za sebe. Raznovrsna ponuda svih vrsta literature od belatristrike pa sve do stručne literture i veliki popusti biti će dovoljan razlog za obilazak prvog sajama na otvorenome.

Među dvadesetak nakladnika, izlagača na sajmu sudjelovati će i nakaldnici iz regije.

Veliki manjak stručne literature naveo je studente da organiziraju sajam knjiga. Knjige će tijekom sajma biti snižene minimalno 30%.

U sklopu Sajma knjiga biti će održana i noćna kupnja. Tijekom noćne kupnje koja će se održati u srijedu biti će dodatno snižene knjige, i do 50%. Istu večer će biti organizirano mijenjanje knjiga. Ideja razmjene knjiga je bazirana na tome da posjetitelji međusobno mijenjaju knjige. Na taj način gosti sajama imaju priliku besplatno izabrati novu knjigu za čitanje.

Inicijativa studenata podržana je od strane Studentskog zbora, time što  se sajam knjiga održava u sklopu Dana studentskog zbora.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.