Studenti ekonomije imaju najviše seksualnih partnera

Studentski život zanimljiv je period u životu svake mlade osobe. Neki se posvete učenju i svladavanju studentskih obaveza, a drugi krenu u razvijanje svojeg socijalnog života. Mnogi se posebno posvete druženju s osobama suprotnog spola.

Anketa stranice StudentBeans.com. provedena na uzorku od 4.656 studenata, pokazala je da su studenti ekonomije najpromiskuitetniji. Naime, oni su imali gotovo pet (4,88) seksualnih partnera od trenutka početka studija, a primjerice, studenti ekologije imali su manje od dva.

Uz studente ekonomije zabavno je i socijalnim radnicima i psiholozima, koji su imali u prosjeku 4,7 partnera od početka studija. Odmah iz njih su studenti marketinga, ugostiteljstva, turizma i trgovine, koji su svi imali oko 4,5 partnera u svojim dosadašnjim studentskim danima.

Na drugoj strani tablice su ekolozi i teolozi. Ljubitelji prirode su tako imali samo 1,71 seksualnih partnera od početka studija, a teolozi 2,12 partnera.

Generalno gledajući, anketa je pokazala da su britanski studenti manje promiskuitetni nego što se vjerovalo. S jednim ili niti jednim partnerom spavalo je 44 posto studenata u Britaniji. Bilo bi zanimljivo vidjeti slično istraživanje s naših fakulteta. (srednja.hr) 

(www.jabuka.tv)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.