Stručnjaci tvrde: “Ovo su najbolje godine za vjenčanje”

Svatko ima svoje planove i želje s koliko godina se želi vjenčati, no prema novom istraživanju postoji idealna dob za to. Prema stručnjacima Tomu Griffithsu i Brianu Christianu, najbolje je sklopiti brak sa 26 godina. 

Kako piše Mirror, njihovo pravilo nalaže da kada jednom dosegnete 37 posto završetka nečega u zadanom vremenskom roku, dosegli ste savršenu točku za važne odluke. Odnosno, ako prosječna osoba traži svoju bolju polovicu u dobi od 18 do 40 godina, tada je 26 godina idealna dob, jer ste prošli 37 posto vremena u tom zadanom razdoblju od 22 godine.

Prema ovoj teoriji, ako ste mlađi ili stariji od 26 godina, previše ćete se svađatisa svojim partnerom i vaša veza jednostavno neće uspjeti.

Naravno, pravilo od 37% nije savršeno, jer zapravo ne objašnjava činjenicu da se naši ukusi mogu promijeniti između 18. i 40. godine života te tada možda tražimo nešto drugačije, no, ovi stručnjaci tvrde kako je veća vjerojatnost da će veza biti dugotrajna kada se prati ovo pravilo.

(www.jabuka.tv) 

6 komentara

  • Vjerovali vi meni ili ne, to je moja tetka govorila i prije dvadeset godina.UVIJEK ISTO, NAMA MUŠKIMA DOK SMO BILI U SREDNJOJ ŠKOLO BI GOVORILA;NIKAKO NE SMIJETE PRIJEĆI DVADESET I ŠESTU GODINU A DA SE NISTE OŽENILI.
    Curama bi govorila da nikako se ne smiju udati ranije od 23 godine i ne kasnije od 26 godina.Godinama kasnije itekako sam vidio da je bila stoposto u pravu!

    • Glupo je tako razmišljalati brate.Nije svatko isti i ne vrijedi za svakoga isto pravilo.Živi svoj život a tko selo sluša, taj često nastrada

  • Glupo je tako razmišljalati brate.Nije svatko isti i ne vrijedi za svakoga isto pravilo.Živi svoj život a tko selo sluša, taj često nastrada

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.