Strava u Tuzli: Sudar dva kombija, osobnog automobila i autobusa, najmanje 10 ozlijeđenih

U Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla jutros je primljeno 10 osoba koje su ozlijeđene u prometnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnoj cesti Tuzla – Orašje u mjestu Duboki Potok kod Srebrenika.

U Univerzitetskom kliničkom centru rečeno je Srni da su četiri pacijenta smještena na Kliniku za kirurgiju, tri na Kliniku za ortopediju i trautomatologiju, jedan pacijent na Kliniku za plastičnu i maksilofacijalnu kirurgiju, a dva pacijenta na Kliniku za anasteziologiju i reanimatologiju.

Pacijenti koji su primljeni na Kliniku za anasteziologiju i reanimatologiju nalaze se na raspiratoru i u teškom su zdravstveniom stanju. Teško su ozlijeđeni i pacijenti koji su smješteni na Kliniku za kirurgiju i Kliniku za ortopediju i traumatologiju.

U Univerzitetskom kliničkom centru rečeno je kako je moguće da se poveća broj pacijenata, jer se još neki nalaze u medicinskoj obradi, prenosi Srna.

U prometnoj nezgodi koja se dogodila rano jutros na magistralnoj cesti Tuzla – Orašje u mjestu Duboki Porok kod Srebrenika ozlijeđeno je više osoba. U ovoj prometnoj nezgodi sudjelovali su autobus, koji je od siline udara izletio s ceste i prevrnuo se, dva kombija i putnički automobil.

(Srna)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.