Strava u Srbiji: Oteo, silovao i ubio trogodišnju djevojčicu

Djevojčica A. S. (3) iz zaječarskog sela Vratarnica sinoć je silovana, pa ubijena šakama i kamenjem, potvrđeno je “Blicu”.
Ovaj monstruozni zločin počinio je V. R. (28) iz istog sela, koji je priznao d,elo.

Kako je na izvanrednoj konferenciji za medije saopćio Vladimir Rebić , v.d. direktora policije, djevojčica je bila na rođendanu u blizini svoje kuće kada su njeni roditelji primjetili da je nestala.

– Njen nestanak je odmah prijavljen policiji – rekao je Rebić.

Kako je rekao, ljudi koji su bili na rođendanu policiji su izrazili sumnju da je za nestanak odgovoran V.R. iz tog naselja jer su primjetili da je i on nestao sa proslave.

Policija ga je odmah privela. A kako saznajemo mladić se ponašao sumnjivo i zatim je priznao da je počinio užasan zločin i rekao policiji gde se nalazi djevojčicino telo. Kako saznajemo V.R. ranije nije osuđivan zbog pedofilije.

Beživotno tijelo djevojčice pronađeno je oko 600 metara od kuće u kojoj je bila na rođendanu.
Kako “Blic” neslužbeno doznaje beživotno telo devojčice pronađeno je unakaženo.

(blic.rs)

3 komentara

  • I štaš sad reć na sav taj užas?Pravosuđe će reć da je taj monstrum ima teško ditinjstvo ili da je bio pod alkoholom i osudit će ga na desetak godina a onda kad izađe ,more opet po starom. samo je pitanje tko će bit žrtva. Postoji rješenje za takve gnjide. Živog ga spalit na lomači. Živog , pa da vidimo , kome će nešto slično past na pamet.Duši djevojčice pokoj vječni nek podari Bog,kad već zvjerad ljudska nije imala milosti.

Komentiraj: