STRAVA U SRBIJI: Dvije tinejdžerke tukle, mučile i obrijale glavu djevojčici zbog Facebooka

Dvije tinejdžerke iz Negotina u Srbiji, starosti 16 i 17 godina, nekoliko sati su tukle, maltretirale i mučile, a na kraju i obrijale glavu svojoj sugrađanki staroj 13 godina! Povod za ovo ponašanje bila je“prozivka” koju je mlađa djevojčica uputila starijima na društvenoj mreži Facebook, piše Telegraf.

Nakon što je mlađa djevojčica na svom Facebooku spomenula dvije starije djevojke u negativnom kontekstu, one su joj se odlučile osvetiti. Sutradan su je sačekale ispred osnovne škole u koju ide i na silu je odvele u stan jedne od njih. Tamo je nastupilo pravo mučenje. Najprije su je pretukle, a onda je i natjerale da im da lozinku za ulaz na njen Facebook profil. Zatim su tamo, pod njenim imenom, pisale šta su htjele.

Ipak, mukama djevojčice tu nije bio kraj. Tinejdžerke su nastavile vikati na nju te su ju šamarali, a zatim su je ošišale i obrijale joj glavu! Ošišanu kosu spremile su joj u vrećicu i izbacile je iz stana.

Kada je došla kući, nesretna djevojčica ispričala je roditeljima za užas koji je preživjela. Roditelji su policiji prijavili cijel slučaj, a ubrzo su protiv djevojaka podnijete i krivične prijave.

Prilikom pokušaja uhićenja jedne od djevojčica, jednoj od njih je skočio šećer, zbog čega je hospitalizirana. Druga se trenutno nalazi u policiji, piše Telegraf.

(www.jabuka.tv)2 komentara

  • / This cosepmod cosepmod written content content content articles are charming reading. I choose to possess my views challenged in add-on to this write-up do that. It’s not merely informational. It’s also stimulating and thought-provoking material. You’ve carried out splendidly.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.