Stolac: Tijekom noći provaljeno u crkvu i džamiju

U Rotimlji pored Stoca tijekom noći su se dogodile dvije provale u vjerske objekte i jedna krađa automobila.

Naime, u PP Stolac 19. rujna telefonski je prijavljeno kako je u mjestu Rotimlja tijekom noći od strane nepoznatih počinitelja izvršena provala u crkvu Svetog Petra i Pavla i Župni ured. U unutrašnjosti je izvršena premetačina stvari te je otuđena neutvrđena količina sitnog novca. Istog dana, imam džamije u mjestu Rotimlja prijavio je kako je tijekom noći od strane nepoznatih počinitelja izvršena provala u mjesnu džamiju te da je izvršena premetačina stvari, no da iz unutrašnjosti ništa nije otuđeno. Tom prilikom otuđene su metlice s vozila marke VW Sharan koje je bilo parkirano ispred džamije.

M.P. iz Rorimlje prijavio je 19. rujna PP Stolac da mu je tijekom noći od strane nepoznatih počinitelja otuđeno vozilo Škoda Octavia, sive boje. Vozilo je bilo parkirano ispred obiteljske kuće.

U protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 14 prijava, navodi se u izvješću županijskog MUP-a. Tijekom istog razdoblja iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja, a iz oblasti sigurnosti prometa šest prometnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila ozlijede neutvrđenog stupnja.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.