Stolac: Otvorena nova poslovnica i stanica tehničkog pregleda ASA CENTRAL osiguranja

U Stocu je krenula s radom nova stanica tehničkog pregleda ASA Testing centar i poslovnica ASA CENTRAL osiguranja.

Otvorena je nova moderna stanica za tehnički pregled vozila, ASA Testing centar, zajedno s poslovnicom ASA CENTRAL osiguranja, u Stocu, na adresi Radimlja bb.

Direktor ASA Testing centra, Ivan Raguž, istaknuo je da je ova stanica dio najrazgranatije mreže stanica tehničkih pregleda u Bosni i Hercegovini. Sve stanice rade prema europskim standardima i opremljene su najsuvremenijom opremom.

Kvalitetna usluga naših stanica tehničkog pregleda ključna je za sigurnost na cestama, a nova stanica će omogućiti stanovnicima brz i kvalitetan tehnički pregled vozila, dodao je Raguž.

Direktorica Regije Hercegovina ASA CENTRAL osiguranja, Anita Obradović, naglasila je da će na novoj adresi klijentima biti dostupne sve usluge koje nudi osiguranje, pridržavajući se utvrđenih standarda poslovanja.

Obradović je također istaknula da svaka investicija predstavlja korak naprijed u gospodarskom razvoju, razvoju konkurentnosti i otvaranju novih radnih mjesta.

ASA CENTRAL osiguranje, kao vodeće osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini, postaje pokretač pozitivnih promjena na tržištu, koje su itekako potrebne i našoj lokalnoj zajednici, naglasila je Obradović.

Nova stanica za tehnički pregled vozila smještena je na adresi Radimlja bb, a radno vrijeme je radnim danom od 07:30 do 16:00, te subotom od 08:00 do 12:00 sati.

*Sponzorirani članak