Što Srbi doista misle o tenku ispred Zvezdina stadiona? Odgovori će vas iznenaditi – Jabuka.tv

Što Srbi doista misle o tenku ispred Zvezdina stadiona? Odgovori će vas iznenaditi

Odluka Crvene zvezde da uoči utakmice s Young Boysima u kvalifikacijama za Ligu prvaka ispred Marakane postavi tenk izazvala je dosta reakcija u javnosti.

Srbijanski mediji su izvijestili da je riječ o tenku koji je korišten u napadu na Vukovar, dok su crveno-bijeli to demantirali.

Zvezda je navela da je vozilo kupljeno na jugu Srbije, da nema motor te nema nikakve opasnosti za navijače. Premda su u Zvezdi i pokušavali demantirati da tenk ima ikakve veze s Vukovarom, već same snimke na Youtubeu otkrivaju sasvim drugačiju priču. Naime, prikaz tog tenka su Delije više puta koristile tijekom koreografija uz skandiranje Vukovar, Vukovar.

Blic je proveo anketu u Srbiji u kojoj je sudjelovalo više od 7.500 ljudi, prenosi Večernji list.

Rezultat je pomalo iznenađujući – većina ispitanika (30.8 posto) smatra da je to skandalozna odluka. Zbroje li se odgovori “ne sviđa mi se” i “skandalozno” ispada da je više od polovice ispitanika (53.2 posto) protiv ove odluke Zvezde.

S druge strane, 25.1 posto smatra da je to odlična ideja, dok je 13.5 posto ispitanika odgovorilo da im se sviđa.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

  • vukovarska.I srebrenicka.tragediha. desu pobijene.na hiijade neduzni.gradana toje cetnicko velikosrpsko junastvo toje prokleta nacija kojasamo misli drugom zlo dabogdai nestalo sa ovije prostora amin

    • Čega se pametan stidi , budala se ponosi Vukovar i ono što je napravljeno od njega i njegovih žitelja je najveća sramota srpskog naroda i civiliziranog svijeta . proteći će mnogo vode dunavom , ali Srebrenica i Vukovar su genocidi koje su izvršili pripadnici i vojska velike Srbije

  • Logicno da ce biti protiv! Gori su danas ovi veliko bosnjacki huskaci nego srpski, a gori od njih dvoje su samo hrvatski izdajnici!

  • Poserem im se na crvenu zvezdu i sve zvezde, Slobu, Radovana, mladića, Dražu Mihajlovića i ove sadašnje; Vučića, Dačića, Vulina i najviše na Milorada Pupovca i njegovu stranku!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.