Što poza u kojoj spavate govori o vašoj vezi?

Bilo da spavate rašireni preko polovice kreveta ili pak sklupčani poput bebe, činjenica je da način na koji dijelite krevet s partnerom te poza u kojoj spavate puno otkriva o vama i vašoj vezi.

 Oblik žlice

U ovoj pozi parovi leže na boku, okrenuti na istu stranu te se blisko dodiruju. Ova poza spavanja uobičajena je na početku veze te otkriva strast i potrebu da budete blizu partnera, piše beautifulshoes.org.

Zagrljaj kao na medenom mjesecu

U ovoj pozi partneri leže na boku, okrenuti jedno prema drugome u čvrstom i isprepletenu zagrljaju. Djeluje vrlo romantično, no ta poza pokazuje da je veza na samom početku. Istina je zapravo da je spavanje u ovom položaju nerealno jer zaustavlja cirkulaciju u rukama. Parovi koji spavaju u ovom položaju ne mogu se zasititi jedno drugoga te žele biti jako blizu čak i kad spavaju.

Zaštitnička poza

Partneri spavaju na leđima, partnerica drži glavu lagano naslonjenu na partnerova prsa i rame dok je on grli jednom rukom oko ramena. U ovoj pozi spava par koji se osjeća ugodno zajedno te to ukazuje na dugoročnu i ozbiljnu vezu.

Zaljubljeni zagrljaj

U ovoj pozi, koja pomalo podsjeća na prethodnu, muškarac leži na leđima, a partnerica je na boku okrenuta prema njemu te drži glavu naslonjenu na njegova prsa grleći ga jednom rukom. Muškarac pak u velikom zagrljaju drži partnericu, a drugom rukom drži njezinu. Ovo je još intimniji položaj od prethodnoga. Ovu pozu prakticiraju parovi koji se obožavaju maziti, ali i dugo spavati.

Ležeran zagrljaj

Nakon nekoliko godina veze, ovo je omiljeni položaj mnogih parova. Vrlo sličan ‘žlici’, ali daje više prostora. Oba partnera leže na boku, okrenuta u istom smjeru, ali nisu spojeni, već između njih ima prostora, a muškarac ležerno drži ruku na ženinu ramenu ili ruci. Ova poza pokazuje kako je intimnost i dalje prisutna u vezi, no potrebna im je udobnost kako bi se mogli naspavati. (tportal.hr) 

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.